Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

29 травня 2013, 22:02 ДТП
Огляд найрезонансніших ДТП
Огляд найрезонансніших ДТП

Двадцятидворічний молодик загинув під колесами Міцубіші в Криму, шість автівок не розминулися в Сумах, а в Запоріжжі машина так ударила пішохода, що він відлетів на кілька десятків метрів.

Аварія сталася на трасі Феодосія-Керч. Опівночі Міцубіші мчав магістраллю, і водій навіть не помітив пішохода, який перетинав проїжджу частину. Тільки після потужного удару кермувальник зрозумів, що сталося.

Ариф, водій:

- Был ослеплен навстречу машиной и почувствовал удар, остановился и увидел, что сбил человека. Вышел и вызвал скорую и милицию.

Від такого зіткнення бідолаху відкинуло далеко на трасу. Шансів вижити в нього не було. Причини аварії з'ясовують правоохоронці.

Олександр Полячек, інспектор Феодосійського Відділу ДАІ:

- В результате ДТП пешеход, 91 г.р., житель пос. Приморский г. Феодосии получил ТП, не совместимые с жизнью.

***
Масштабна ДТП в Сумах. Там не розминулося аж шість машин. Водій ВАЗівки вирішив повернути ліворуч, та цього не чекав кермувальник Фольксвагена і протаранив Жигулі. Вже за мить у пошкоджені легковики врізалася Лада Пріора.

Олексій Завіруха, співробітник УДАІ в Сумській області:

- Дана вулиця, на якій сталася дорожньо-транспортна пригода, має по 2 смуги в кожному напрямку, дорога без пошкоджень, також має розмітку, рух на цій дорозі досить пожвавлений і являється місцем концентрації ДТП.

Менше ніж за півгодини поряд з розбити автами сталося інше зіткнення. Водій ВАЗівки так задивився на ДТП, що ледь не збив дівчини, машина вилетіла на зустрічну і врізалася в  мікроавтобуса. Його ззаду вдарила ще й ГАЗель.

Олексій Завіруха, співробітник УДАІ в Сумській області:

- Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди автомобілі отримали механічні пошкодження, ніхто з водіїв та пасажирів не постраждав.  

***
Народився в сорочці. В Запоріжжі позашляховик на великій швидкості збив пішохода. Аварія сталася біля центрального універмагу, чоловік перебігав дорогу в забороненому місці, за що й поплатився. Машина так ударила небораку, що його відкинуло на кілька десятків метрів.

Олег Старовойт, інспектор Відділу ДАІ м. Запоріжжя:

- Пострадавший был доставлен в пятую горбольницу с тяжелыми травмами. Черепно-мозговая, перелом обеих ног, состояние шока. Обстоятельства выясняются, причины будут устанавливаться следствеим.