Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

28 травня 2013, 22:12 ДТП
Огляд ДТП у регіонах
Огляд ДТП у регіонах

П'яний таксисист збив 17-річного хлопця на переході у Дніпропетровську. А в Одесі лиха накоїла нетвереза водійка: під колеса її машини потрапила жінка з 8-річною дитиною.

Пішохід у комі, а водія-порушника добряче відлупцювали свідки пригоди. Такі наслідки п'яного кермування у Дніпропетровську. Аварія сталася пізнього вечора. Під колеса Деу потрапив 17-річний хлопець, який із друзями прямував з тренування. Юнак дістав тяжких травм голови та внутрішніх органів. Нині він у реанімації. За його життя борються лікарі. 31-річний призвідник ДТП - таксисит, в крові якого виявили майже два проміле алкоголю, свою вину заперечує.

Андрій, водій Деу:

- После пешеходного перехода стоял автобус. Оттуда внезапно спереди вышел пешеход. Я сделал экстренное торможение, сбил его. Всё. Я остановился, вызвал как бы скорую, после чего меня начали избивать, ну я не знаю, те, кто пребывали в автобусе.

Водій наполягає: спиртного не вживав, а пішохід перетинав дорогу не за правилами.

***
Лише дивом вдалося уникнути жертв під час ДТП в Луцьку. Там автомобіль КІА з невідомих поки причин вилетів з дороги, протаранив бетонну загорожу й зупинився на городі. Та ще й підім'яв під себе пенсіонерку, котра поралася на грядці. На диво, бабуся відбулася кількома синцями й забиттями.

Світлана Кривохвіст, постраждала:

- Вона прямо в'їхала у мене. Відштовхнула мене. Просто не передом вона їхала, а боком. Відштовхнула - я назад упала. Ноги до половини під машину.

Летючий кореєць понівечений, утім сама водійка не ушкоджена. Рідним постраждалої жінки вона пообіцяла компенсувати заподіяну шкоду.

Діана, родичка постраждалої:

- Питала, що там зі здоров'ям, чи усе добре? Все оплатимо. Давайте просто це рішимо без нікого. А я кажу: думаєте, за гроші усе можна купити? Можна - каже.

Що спричинило карколомний лет автомобіля - з'ясовують правоохоронці.

***
В Одесі жертвою п'яної водійки стала восьмирічна дівчинка. Жінка з донькою переходила проїжджу частину зеброю. Раптом просто на них зі смуги зустрічного руху вилетів автомобіль Сеат Толедо. Мати й дитина потрапили під колеса машини, якою кермувала сорокасемирічна жінка. Вона не тільки не вибралася з салону, щоб допомогти збитим, а й спробувала втекти. Винуватицю аварії невдовзі наздогнав екіпаж Беркуту. Вона була п'яна. Спробу покинути місце ДТП жінка пояснює тим, що злякалася. А удар, якого завдала, називає легким.

- Ну виновата я, убийте меня. Та легко там было, легко.

Алла Марченко, співробітниця УДАІ в Одеській області:

- Женщина была доставлена в большицу с ушибом бедра, ребенок с множественными травмами доставлен в реанимационное отделение. Машина направлена на арест-площадку. Медицинская экспертиза подтвердила факт алкогольного обвинения. Ведется следствие.