Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

27 травня 2013, 23:00 ДТП
Огляд ДТП за вихідні
Огляд ДТП за вихідні

Криваві аварії на український шляхах. У лобовому зіткненні в Криму загинуло троє людей. На Одещині зіткнулися кілька машин і теж є жертви.

Траса Червоноперекопськ-Симферопіль, 89-й кілометр. Дороги не поділили два авта.

Володимир Литвиненко, керівник Відділу ДАІ Симферопільського РВ міліції:

- Водитель автомобиля Шевроле по неизвестным причинам вышел на полосу встречного движения, где допустил лобовое столкновение с автомобилем Джили.

Сила удару була такою, що Шевроле закрутило дзигою. У авта відірвався двигун, а кермувальника викинуло на узбіччя - він загинув. Зім'яло, наче бляшанку, й китайського легковика, в салоні затисло водія і його супутницю. Щоб визволити їх, викликали рятувальників. Утім, допомогти людям було годі - від травм вони померли.

***
Справжнє автобойовище сталося на Одещині, в Іллічівську. Вулицею 1-го травня мчав 740-й БМВ, при кермі був 29-річний чоловік. Раптом авто вилетіло на смугу зустрічного руху, просто в лоба Фольксвагену Туарег. Далі машини розлетілися - позашляховика відкинуло на Жигулі. А ось БМВ - на АЗС. Там він вибухнув. Лише дивом вдалося уникнути масштабної пожежі.

Олексій Кобильников, керівник Іллічівського МВ Держслужби з надзвичайних ситуацій:

- Один автомобиль взорвался прямо на заправке. С помощью огнетушителей мы ликвидировали пожар, могла взорваться заправка. В любую минуту.

Сергій Чукан, співробітник ДАІ ГУ МВС України в Одеській області:

- Водитель Фольксвагена Туарег и водитель автомобиля БМВ погибли на месте происшествия. Также есть пострадавшие в автомобиле ВАЗ 2104. Пострадала жена водителя, женщина 24 лет, и ее двухлетний сын.

***
У запорізькій лікарні померла дворічна дівчинка - одна з постраждалих у ДТП в Комунарському районі міста, яка сталася вихідними. Тоді зіткнулися Запорожець та Джилі. Китайського легковика відкинуло на зупинку громадського транспорту. Травмовано двох 16-річних підлітків. Численні ушкодження дістали й члени сім'ї, які їхали в машині. Батька - кермувальника - ушпиталили з переламом правого стегна, дружину - з черепною-мізковою травмою. В їхньої доньки діагностували тяжке ушкодження голови, яке виявилася несумісним з життям. Що ж до причини ДТП, в Державтоінспекції кажуть - до таких трагічних наслідків призвела неуважність водія Джилі.

Віталій Горьковий, керівник УДАІ ГУ МВС України в Запорізькій області:

- Скоростной режим там не нарушался, по схеме дорожного движения благоприятные условия и, конечно, пострадал он сам и пострадала его семья, и в целом очень трагический случай с ребенком.