Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

21 травня 2013, 22:23 ДТП
У Дніпропетровську на зебрі насмерть збили пішохода
У Дніпропетровську на зебрі насмерть збили пішохода

Машина на смерть збила пішохода у Дніпропетровську. За висновками слідчих, 35-річний кермувальник тричі грубо порушив правила. Це, зрештою, і спричинило трагедію.

Смертельна аварія сталася на зебрі. На кадрах, що їх зафільмував відеореєстратор, видно, як Опель тричі грубо порушив правила. Він не лише значно перевищив швидкість, а й виїхав на зустрічну. А потім збив шістдесятичотирирічного пішохода.

Руслан, свідок:

- Я когда спускался с виадука, заметил: автомобиль начал обходить фуру и перед ним вышел пешеход. Затормозить он не успел и пешехода сбил.

Сергій, водій Опеля:

- С какой скоростью Вы двигались?

- Около 60 километров, ну как я полагаю. Бежал человек. Я резко дал по тормозам и он почти уже проходил, и получается, левой фарой и как бы углом этим сбиваю, он ударяется головой.

Внаслідок удару пенсіонер помер миттєво. Мешканці приватного сектору твердять: аварії на цій ділянці дороги не рідкість. У трагічних випадках звинувачують не лише водіїв, а й дорожні служби.

Наталя, продавчиня кіоска:

- Зебра отвратительная. Во-первых, машины не останавливаются, зебры нет, ничего нет. Идёшь, тебя не пропускают нигде. У меня дочка переходила дорогу, чуть не сбили вот на днях.

За фактом аварії зі смертельними наслідками розпочали кримінальне провадження. Кадри з відеореєстратора долучили до справи як речовий доказ.