Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

20 травня 2013, 22:13 ДТП
Огляд ДТП за вихідні
Огляд ДТП за вихідні

У Криму від зіткнення з Жигулями загинув мотоцикліст. У Чернівцях п'яний при кермі ледь не вбив молодої мами й немовляти. А у Дніпропетровську трамвай відрізав жінці ногу.

Смерть мотоцикліста в Симферополі. 39-річний мешканець Донецька за кермом Сузукі врізався в Жигулі. Він просто не встиг загальмувати, коли легковик зупинився, щоб повернути ліворуч. Швидкість двоколісного була чималою. Після удару байкер пролетів кілька десятків метрів, він помер миттєво. Водій ВАЗівки не постраждав.

***
У Чернівцях п'яний водій ледь не вбив немовля. 31-річний чоловік їхав з автомайстерні додому. Вочевидь поспішав, бо рухався швидко. Аж раптом захмелілий чоловік не зміг втримати керма, й легковик полетів на узбіччя. Там якраз ішла мама з сином у дитячому візочку. Він перекинувся. Та водій і не думав зупинятися - він з місця ДТП зник. Утім, правоохоронці згодом відшукали втікача.

Іван Добровольський, старший інспектор УДАІ в Чернівецький області:

- Попередня інформація є такою, що водія можуть позбавити прав керування на 3 роки, або ж позбавлення волі на три роки і позбавлення прав керування на три роки. Це вже буде вирішувати суд.

Постраждалих одразу ушпиталили. Утім, медики ушкоджень не виявили і відпустили маму з сином додому.

***
Жінка похилого віку потрапила під колеса трамвая у Дніпропетровську.

Євген Максютенко, старший інспектор відділу УДАІ у Дніпропетровській області:

- Трамвай номер 11, двигаясь по улице Рабочей, в районе Каверина совершил наезд на женщину 39-го года рождения, которая перебегала проезжую часть в неустановленном для этого месте.

Бідолашна дивом залишилася живою, але втратила ногу. Від больового шоку пенсіонерка знепритомніла. Постраждалу в тяжкому стані доправили до реанімації. Іншою швидкою забрали до шпиталю 22-річну вагоноводу. У неї, внаслідок стресу, стався серцевий напад.