Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

16 травня 2013, 22:04 ДТП
Огляд ДТП у регіонах
Огляд ДТП у регіонах

Посадовець податкової служби влаштував ДТП на Рівненщині - виїхав на зустрічну і спровадив до лікарні цілу родину. А на Дніпропетровщині численних травм дістав водій ВАЗа, що наскочив на мікроавтобуса. Дивом лишилися неушкодженими троє цапів, яких азербайджанець віз у салоні автомобіля.

На Рівненщині внаслідок зіткнення автомобілів податківця та священика травмовано чотирьох людей. Зокрема - двох дівчаток п'яти і двох років. ДТП сталася під час зливи в Костопільському районі. За попередньою інформацією, кермував Опелем Віваро заступник голови державної податкової служби в області. Іншою машиною - панотець, який віз свою сім'ю.

Світлана Марко, старший інспектор Відділу ДАІ в Рівненській області:

- За попередніми даними, водій Опеля виїхав на смугу зустрічного руху, в результаті чого допустив зіткнення з іншим транспортним засобом Део Нексія, за кермом якого знаходився житель Закарпатської області. На даний час проводяться слідчі дії щодо того, чи був водій Опеля у стані алкогольного сп'яніння чи ні.

До травматології районної лікарні потрапили всі, хто був в авті священика - це сам 30-річний батенько, його дружина та двоє донечок - 5-річна Соломія і дворічна Естер. Пригоду внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

***
Машина на швидкості влетіла в піцерію в Симферополі. Лише дивом ніхто з відвідувачів закладу не постраждав. Молода жінка Нісаном повертала на вулицю Гайдара, де врізалася у Фольксвагена. Від удару "японця" викинуло на тротуар, автівка розбила вітрину і в'їхала у приміщення.

Водій Фольксвагена:

- Она ехала с той стороны. Поворачивала и касательно бьет, и пошла, она педаль газа зажала и въехала в "Медоборы".

Свідок:

- Мы зашли сюда пообедать. Я сидел на этом месте. Моя жена на этом - Валентина Иванова. Скрип тормозов. Через буквально секунду влетела машина, я оказался здесь под стеклом, у меня раны, здесь перевязка, здесь порезы. У жены - нервный шок.

Тяжкої травми дістала лише водійка Нісана. Її із забиттям голови шпиталювали. Відвідувачі піцерії відбулися переляком і порізами.

***
Дві понівечені автівки й кермувальник ВАЗівки з численними переламами кінцівок у вкрай тяжкому стані в лікарні. Такі наслідки зіткнення першої моделі Жигулів із Фольксвагеном на Дніпропетровщині. Аварія сталася на Криворізькій трасі неподалік обласного центру. За попередньою інформацією, 45-річний азербайджанець віз у салоні трьох цапів. Він мчав легковиком із перевищенням швидкості, тому й не помітив попереду мікроавтобуса, який повертав ліворуч. Водій Фольксвагена, своєю чергою, каже, що не бачив Жигулів.

Олександр, водій Фольксвагена:

- Не было помех. Я включил правый поворот. Вышел на левую полосу, вот для того, чтобы повернуть это самое, в ту сторону. Вот и больше ничего не помню. Только удар и всё.

Від потужного бокового удару водія Жигулів та його кіз заблокувало всередині. Усіх витягли з салону рятувальники. Цапи - неушкоджені. У їхнього власника - численні травми.

***
У Запоріжжі дотла згоріла вантажівка. Автокран рухався вулицею, та раптом з передка машини повалив дим. Інші водії, свідки пригоди, почали сигналити шоферові МАЗа. Він вискочив, але загасити вогонь самотужки не зміг. Люди викликали рятувальників, які й приборкали полум'я.

Юлія Баришева, помічник керівника Держслужби з надзвичайних ситуацій у Запорізькій області:

- В автомобиле горели колеса, моторный отсек, а также электропроводка. На данный момент причина возгорания устанавливается.