Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

13 травня 2013, 21:41 ДТП
Огляд ДТП за вихідні
Огляд ДТП за вихідні

Двоє Жигулів не розминулися на Сумщині. Як наслідок - одна людина загинула, чотирьох травмовано. А на Рівненщині машина виїхала на зустрічну і травмувала мопедиста.

Одна людина загинула, четверо дістали травм внаслідок зіткнення двох легковиків на Сумщині. Сімдесятидворічний водій ВАЗівкою четвертої моделі намагався виїхати з другорядної дороги на трасу, не пропустивши "сімки". Її кермувальник спробував уникнути аварії і крутнув ліворуч, але невдало.

Богдан, водій ВАЗа-2107:  

- Єхал по дороге 80 км, він виїжджав - оттуда виїжджав, з второстепенной, і перекрив мені дорогу, я в сторону, він опять туда, ну, в мою сторону. По тормозам и... ну и все. В принципі. 

Дідусь - призвідник ДТП загинув на місці. Водій і пасажири другого легковика дістали ушкоджень.

***
У Запоріжжі перекинувся інкасаторський мікроавтобус. ДТП сталася в Заводському районі навпроти зупинки громадського транспорту. Водій не впорався з кермом, Фольксваґен вилетів на узбіччя. Там зніс дерево, яке впало на автобуса. Дістав травм шофер. До місця пригоди прибули медики й рятувальники.

Олександр Андрієвський, командир підрозділу аварійно-рятувальної служби:

- К нашему прибытию пострадавшего забрала скорая помощь, мы освободили автомобиль от упавшего дерева.

***

На Рівненщині автомобіль з білорусами збив скутериста. ДТП сталася в селі Ситному Радивилівського району. За інформацією ДАІ, мешканець Мінська Нісаном намагався обігнати машину попереду, вискочив на зустрічну і там врізався у двоколісного. Травмованого  кермувальника моторолера доправили до районної лікарні.

Світлана Марко, старший інспектор Відділу ДАІ в Рівненській області:

- За попередньою інформацією, 25-річний Дмитро, житель Республіки Білорусь, зокрема житель міста Мінськ, керуючи автомобілем Нісан Прем'єр, під час виїзду на смугу зустрічного руху допустив наїзд на мопед Вайпер. За кермом двоколісного транспортного засобу знаходився житель Радивилівського району 45-річний Дмитро.