Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

9 травня 2013, 10:18 ДТП
Огляд ДТП у регіонах
Огляд ДТП у регіонах

Через перевищення водієм швидкості ледь не загинули троє людей у Запоріжжі. Нехтування правилами дорожнього руху мало не занапастило мешканця Дніпропетровська. А в Одесі через власну неуважність потрапила під колеса машини 10-річна дівчинка.

30-річний водій покалічив себе та двох пасажирок у Запоріжжі. Зі слів правоохоронців, Міцубіші на швидкості спробував навпростець перетнути газон. Втім, наскочив на електроопору й перетворився на купу брухту. А всі, хто був в автівці, дістали тяжких ушкоджень. Найбільше травмовані жінки - в однієї черепно-мізкова травма і численні забиття, в іншої - ще й перелам обох ніг.

Володимир Гаранін, старший інспектор ВДАІ м. Запоріжжя:

- Из-за того, что водители не выбирают безопасную скорость движения, зачастую и приводит к дорожно-транспортным происшествиям. По данному ДТП ведется следствие, по окончании будет дана оценка, почему оно произошло.

***
Ушкодження живота та закриту черепно-мізкову травму дістала десятирічна дівчинка, що потрапила під колеса авта перед світлофором в Одесі. Мала з шестирічним братиком поверталася з мовних курсів. Свідки кажуть: школярка не дочекалася зеленого сигналу і вийшла на жваве перехрестя. За мить її збила Тойота. Хлопчик загаявся, лишився на тротуарі й не постраждав. А ось його сестру ушпиталили. Обставини аварії з'ясовують правоохоронці.

Сергій Чукан, співробітник УДАІ в Одеській області:

- На данный момент проводяться следственные мероприятия по установлению степени виновности каждого из участников дорожного движения.

***
На мить втратив пильність і опинився в реанімації. У Дніпропетровську на вулиці Маршала Малиновського ВАЗівка зіткнулася з напіввантажівкою. 31-річний водій 99-ої під час обгону не розрахував швидкості. Як наслідок - урізався у хлібного фургона. Його кермувальник запевняє: повертав ліворуч за правилами. 

Роман Сенець, водій хлібовоза:

- Сместился в левую крайнюю полосу, включил поворот. Пропускал встречные машины, чтобы совершить поворот на завод, как видите. Ну неожиданно, без писка, без ничего я почувствовал сильный удар.

Через недотримання правил дорожнього руху водій легковика в украй тяжкому стані. 

Валентин Серединський, інспектор відділу ДАІ м. Дніпропетровська:

- С места проишествия водителя автомобиля ВАЗ с многочисленными переломами и кровотечением внутренних органов, в состоянии комы забрали в областную больницу Мечникова. Врачи продолжают бороться за жизнь потерпевшего.