Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

30 квітня 2013, 01:02 ДТП
Огляд ДТП за вихідні
Огляд ДТП за вихідні

Фатальне зіткнення з електроопорою. Внаслідок аварії в Черкасах загинула 34-річна місцева мешканка, 5-ро людей у лікарні. На автошляхах Сумщини під колеса мотоцикла потрапила 5-річна дівчинка, а в Харкові трагедією закінчилося зіткнення Ланоса й бетоноперемішувача.

Одна людина загинула, 5-х постраждалих ушпиталено. Такі наслідки трагічної аварії в Черкасах. Увечері Фольксваґен мчав вулицею Лісовою. Водій німця лише на мить втратив пильність, не втримав машини, й вона на швидкості врізалася в електроопертя. У пасажирки на передньому сидінні шансів вижити не було. Кермувальника ж та чотирьох подорожніх, двоє з яких діти, доправили до лікарні. Причини трагедії з'ясовують експерти.

Олена Плаксій, інспектор УДАІ в Черкаській області:

- Водій автомобіля Фольксваген Гольф, 32-річний місцевий житель, не впорався з керуванням, виїхав на праве узбіччя та скоїв наїзд на електроопори. Внаслідок ДТП 34-річна жінка загинула на місці пригоди.

***
А в селі Тернівці Сумської області під колесами мотоцикла загинула 5-річна дівчинка. 18-річний кермувальник гасав по сільських дорогах двоколісним Іж-планетою й не помітив, як на проїжджу частину вискочила мала. Удар був такої сили, що з бідолашної злетіло взуття. Від травм дівчинка померла на місці.

Олексій Завіруха, інспектор УДАІ в Сумській області:

- На місці пригоди посвідчення водія та медичну довідку у водія  виявлено не було. Водія направлено до медичного закладу для встановлення факту вживання алкоголю. Також на місце було викликано слідчо-оперативну групу для з'ясування причин та обставин дорожньо-транспортної пригоди.

***
У Харкові в ДТП з бетоноперемішувачем і Ланосом загинув чоловік. Свідки переконані: винна водійка легковика. Вона намагалася проскочити перехрестя перед трамваєм, коли виконувала маневр -  не помітила вантажівки. Все сталося так швидко, що шофер КАМАЗа не встиг зреагувати й уникнути трагедії. Ланос вискочив просто під колеса цементовоза. Від удару пасажир легковика помер до прибуття швидкої.

Олег Никоненко, старший інспектор відділу ДАІ м. Харкова:

- За попередніми даними, а саме зі слів очевидців даної пригоди, автомобіль ДЕУ намагався перетнути Московський проспект перед рухаючимся трамваєм. Тобто, порушення очевидне.