Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

25 квітня 2013, 22:51 ДТП
На околиці Києва легковик влетів під фуру
На околиці Києва легковик влетів під фуру

Вантажівка й легковик не розминулися на міжнародній трасі Київ-Варшава. Через нерозважність водіїв четверо людей тяжко травмовані.

Цю наповнену скляною тарою машину мали розвантажити в сусідній Молдові ще до вечора. Проте потрапити на консервацію крихкому товару не судилося.

Юрій, водій вантажівки:

- Он несся на большой скорости и я его даже не заметил. На разворот пошел и слышу - в прицеп. Удар был. Почувствовал и все.

А далі - людські крики та стогін. Акурат під зчеплення машини з причепом з розгону влетів ДЕУ-Ланос. Закривавленого водія легковика, його подругу та двох приятелів з-під купи брухту витягали рятувальники.

Василь Оксак, керівник пожежної частини Оболонського РУ Держслужби з надзвичайних ситуацій у м. Києві:

- У нього був забій грудної клітини, але йому надана медична допомога. Він при пам'яті, розмовляв. А троє осіб, вони легкі пошкодження мали.

Олександр, свідок:

- Хто тут разворачивается? Это же трасса скоростная Варшавская. Развернулся и подрезал машину перед носом, и все. На зеркала наверное надо смотреть, когда разворачиваешься.

Представники ж Державтоінспекції міжнародну транспортну пригоду на камеру не коментують. Кажуть: хто винен - з'ясує спеціальна експертиза.

Сергій Миколайович, свідок ДТП:

- Скорость была большая. Тот, кто ехал. Тут сплошной нету, прерывистая линия. Мог вполне по закону разворачиваться. Но он должен был предусмотреть все. Есть помеха - нет помехи. Если есть, то конечно нет.