Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

22 квітня 2013, 23:11 ДТП
Огляд ДТП у регіонах
Огляд ДТП у регіонах

У потрійній ДТП на Харківщині загинула відома українська спортсменка, в Одесі п'яний водій ледь не спричинив вибух на АЗС, а в Симферополі 23-річний молодик не оминув стовпа.

Всесвітньовідома паралімпійка Ольга Пашолок загинула у страшній аварії на Харківщині. Плавчиня не впоралася з кермуванням, Рено вилетіло на зустрічну, де зіткнулося з двома Тойотами. Внаслідок потужного удару спортсменка й пасажирка Короли загинули. Водій цієї ж Тойоти помер у машині швидкої.

Ігор Максименко, заступник керівника УДАІ в Харківській області:

- Автомобіль був приспособлений для керування для інвалідів, там ручне управління. Може, вона не справилась. Може, руль якось в неї потягло в сторону. Механічні ушкодження значні. І в Рено, і в Тойоти. Там був лобовий удар з переміщенням в ліву сторону.

51-річна параолімпійка стала першою, хто без обох ніг переплив Босфор. Цьогоріч готувалася підкорити Ла-Манш. До Харкова приїхала до інституту протезування.

***
Не впорався з кермуванням і двадцятитрирічний водій у Симферополі. Міцубіші на великій швидкості вилетіло на узбіччя й наскочило на стовпа. Від зіткнення японець буквально обійняв електроопертя. Тіло молодика рятувальникам довелося витягали з понівеченої автівки спецінтрументами.

Володимир Ковтун, інспектор УДАІ у Криму:

- По данному факту проводятся дополнительные технические экспертизы, которые установят причины совершения данного ДТП.

***
П'яний водій Мазди спричинив аварію в Одесі. Машина на швидкості влетіла в автозаправну станцію, збила працівника АЗС і зупинилася тільки внаслідок зіткнення зі стіною. Кермувальник дістав незначні тілесні ушкодження, а ось іншого постраждалого з численними травмами ушпиталили.

Олександр Богушевич, свідок:

- Он был головой ко мне. Я сразу увидел на черепе трещину. Кровь течет. Он был прижат бампером. Бампер мы отодвинули  в сторону, вытащили его, подложили мешок под голову, принесли полотенце, обмотали это все. В больнице сказали - осколки и гематома. Но гематомы у него по всему телу. Руки-ноги вроде целые.

Правоохоронці досліджують кров водія на вміст алгоколю й наркотиків. І вирішуватиму його долю лише на підставі результатів усіх експертиз.

Сергій Чукан, співробітник УДАІ в Одеській області:

- Ведется дальнейшее следствие. Когда будут результаты, дальнейшие действия будут предприниматься согласно действующего законодательства.