Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

22 квітня 2013, 22:16 ДТП
Огляд аварій у столиці
Огляд аварій у столиці

Багато автопригод сталося вихідними в Києві. Одразу дві - на бульварі Лесі Українки. Там Інфініті знесла відбійника, а Вольво наскочив на Мазду. Втім, найтрагічніше закінчилася ДТП на Ново-Обухівській трасі. Мерседес розчавив перехожу.

Закривавлене лобове скло елітного Мерседеса, відірвані ноги та голова, розкидані на дорозі - такі наслідки страшного зіткнення автомобіля з перехожою на новій Обухівській трасі. Позашляховик на шаленій швидкості збив шістдесятичотирирічну жінку, яка перетинала магістраль зеброю. Усе це сталося перед очима в її чоловіка, котрий ішов на кілька кроків позаду. Свідками трагедії стали і знайомі загиблої, що працюють неподалік.

Тетяна, свідок:

- Она на вторую полосу зашла дороги, и тут машина с большой скоростью, не знаю какой, летела, ее сбивает, а муж ее, получилось, на первой линии, а она на вторую перешла.

Місцеві твердять - жінка не перша жертва цього переходу. Бо ж водії тут не гальмують. І люди, котрі йдуть до маршрутки, щоразу ризикують життям. На численні прохання місцевих встановити світлофора чи звести надземний перехід урядники не зважають.

Тетяна, свідок:

- Мы даже согласны по 100 рублей скинуться, но нам жизнь дороже, если у нашей страны не хватает денег, если людская жизнь ничего не значит.

***
Ще одна аварія з дорогим легковиком сталася в Києві. Інфініті на швидкості вилетів на бордюр і зніс 15 метрів відбійника, що відокремлює смуги на бульварі Лесі Українки. Внаслідок зіткнення шматки металевої огорожі розлетілися й пошкодили іншу автівку. 20-річна водійка Інфініті та її пасажир вибралися з понівеченої машини й кинулися навтьоки. Втім, їх затримав патруль, що проїжджав повз. Призвідниці ДТП доведеться заплатити за ремонт відбійника.

***
Не розминулися на перехресті на тому самому бульварі Лесі України Вольво й Мазда. За попередньою інформацією, японець намагався повернути ліворуч на вулицю Щорса. Саме цієї миті на нього наскочив Вольво. Від удару кросовер перекинувся на бік і зачепив Хюндая. Постраждав водій швецької машини та двоє пасажирів Мазди, зокрема - 7-річна дитина. Хто ж винен у ДТП - з'ясовують правоохоронці.