Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

16 квітня 2013, 21:00 ДТП
У Дніпропетровську водій згорів у машині
У Дніпропетровську водій згорів у машині

34-річний молодик загинув унаслідок зіткнення трьох автомобілів у Дніпропетровську. Одна з машин вибухнула й вигоріла дотла. Бідолашного з вогняної пастки намагалися витягти небайдужі свідки, але не змогли.

Жахливе зіткнення зафіксував один з відеореєстраторів. На цих кадрах чітко видно, як позашляховик Тойота Ленд Крузер на шаленій швидкості наздоганяє Таврію. Кермувальник малолітражки в цю мить зупинився біля розподільної смуги й намагався змінити напрямок руху.

Вадим Дубіневич, співробітник УДАІ м.Дніпропетровська:

- На улице Малиновского произошло дорожно-транспортное проишествие с участием трёх автомобилей, в результате которого автомобиль Таврия получил повреждения и загорелся.

Від потужного удару бак Таврії вибухнув. Некерована палаюча автівка вилетіла на зустрічну смугу, де за лічені секунди врізалася у припарковану на узбіччі вантажівку.

Петро, водій вантажівки:

- Слышу удар. Поднимаю глаза, летит на меня горящая машина. Удар об мою машину, всё горит, всё пылает. Я отъехал немножко и всё.

До приїзду МНСівців автівку намагалися загасити численні свідки аварії. Якийсь час водій палаючого ЗАЗу, що виявився заблокованим зсередини, ще був живим, але витягнути людину із вогняної пастки не судилося.

Максим Вовкодав, рятувальник:

- Всередині знаходилась людина, на момент прибуття без ознаків життя. Пожежно-рятувальним підрозділом було здійснення гасіння. Пожежу було локалізовано і ліквідовано.

Особу загиблого встановили. Ним виявився 34-річний мешканець обласного центру. Обгорілі рештки людського тіла нині досліджують судово-медичні експерти. Тим часом проти призвідника ДТП - 22-річного водія Тойоти - правоохоронці відкрили кримінальне провадження.