Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

15 квітня 2013, 21:58 ДТП
У Дніпропетровську скутерист насмерть збив пенсіонера
У Дніпропетровську скутерист насмерть збив пенсіонера

Щонайменше на п'ять років можуть посадовити за ґрати 24-річного мешканця Дніпропетровська. Скутерист потрапив в аварію, переїхав людину, яка згодом померла, і зник з місця ДТП.

Під колеса моторолера вісімдесятисемирічний пенсіонер потрапив на вулиці Виборзькій. Нині затриманий кермувальник згадує: рухався з помірною швидкістю, а пішохода, який неквапливо перетинав дорогу, побачив метрів за 50.

Володимир, скутерист:

- Я ему закричал: дедушка, стой! - и подавал звуковые сигналы. После моих слов он резко бросился вперёд, хотел быстрей перебежать дорогу, и наскочил на меня.

З тяжкими травмами голови пенсіонера забрала до лікарні машина швидкої. Вже за кілька днів стан дідуся погіршився, невдовзі пацієнт помер. Водія моторолера, котрий не дочекався приїзду ДАІвців і з місця ДТП зник, впіймали за тиждень.

Олександр Крохмалюк, інспектор УДАІ м. Дніпропетровська:

- Проведёнными розыскными мероприятиями был установлен водитель скутера, а также местонахождение скутера. Водитель передан в следственный отдел для проведения дальнейших следственных мероприятий.

Що вбив людину, 24-річний Володимир дізнався від слідчих. Каже, коли втік - щовечора тремтів і молив Бога, аби з дідусем все було гаразд. На питання, чому ж сам не прийшов до міліції, молодик відповідає плутано.

Водій - скутерист:

- Почему в ГАИ не обращались?

- Я не знаю порядка просто. Мне сказали, что вызвали, я полчаса простоял, и тут пошёл ливень шестого числа. Я как бы увидел, и мне все начали говорить, что ты стоишь, ждеш? Всё равно уже всё смыто. Всё, и следы твои, и то, что ты тормозил, и кровь там, где он упал.

За фактом ДТП, в якій загинула людина, розпочате кримінальне впровадження. Ступінь провини скутериста вже менше ніж за два місяці має визначити суд.