Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

15 квітня 2013, 21:10 ДТП
Огляд найрезонансніших ДТП
Огляд найрезонансніших ДТП

На Вінничині розбився автобус з 25-ма пасажирами, 14 постраждалих у лікарні. А на Рівненщині в ДТП потрапили троє гостей з-за кордону - всіх ушпиталили.

Автобус з людьми розбився на Вінничині. 25 дніпропетровців поверталися із Закарпаття з наукового семінару. Поблизу села Райгорода транспорт несподівано вискочив на зустрічну, перетнув дорогу й перекинувся в кювет. 14 пасажирів із легкими й середніми травмами в лікарні, решту відвезли додому іншим автобусом.

Правоохоронці поки мають свідчення лише шофера, бо ДТП сталася вночі й люди в салоні спали. Міліція перевіряє, чи був водій тверезий.

Володимир Мотичко, керівник відділу УДАІ у Вінницькій області:

- Коли водій пояснював, що трапилось, то якоби в нього щось тріснуло внизу в ходовій і його потягнуло на зустрічну смугу, і в наслідок чого він з'їхав в кювет. Остальних пасажирів ми доставили в Немирів в нічний час, бо це була ніч, накормили їх бутербродами, чаєм і надали інший автобус для того, щоб вони могли безпечно добратися додому.

***
П'ятеро людей постраждало внаслідок зіткнення вантажівки та легковика на кільцевій дорозі Львова. Обидва транспортних засоби їхали в одному напрямку, але різними смугами. Раптом вантажівка Рено почала розвертатися. Цієї миті в неї врізався Део Ланос, який не встиг загальмувати. Винуватець ДТП відбувся переляком, а ось водія легковика та чотирьох його пасажирів ушпиталили. 

Галина Лемышко, старший інспектор ВДАІ у Львівській області:

- У водія діагностували перелом щелепи, у одного із пасажирів, у жінки - 34-річної львів'янки - перелом руки.

***
Двоє поляків та білорус постраждали в ДТП на Рівненщині. Аварія сталася на автодорозі Київ-Чоп неподалік села Калинівки. 29-річний водій позашляховика БМВ не впорався з кермуванням, машина врізалася в дорожню огорожу, з'їхала в кювет і перекинулася. Постраждали й пасажири:  26-річний поляк і 54-річний білорус. Усіх із забиттями й черепно-мізковими травмами доправили до лікарні.