Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

9 квітня 2013, 23:59 ДТП
Позашляховик спричинив аварію під Києвом
Позашляховик спричинив аварію під Києвом

Масштабна ДТП у столиці: на Старообухівській трасі зіткнулися три транспортні засоби. Один із них - маршрутка з 26-ма пасажирами.

Субару Форестер і маршрутка - в кюветі. Тойота РАВ4 - за десятки метрів від них. Чималий шматок Старообухівської траси просто усіяний уламками. Не дорога, а поле бою - здається на перший погляд. Розібратися в механізмі аварії допомагають ось ці чоловіки - гурт підтримки кермувальника Субару. Самого його забрала швидка.

Володимир, приятель водія Субару:

- Средней тяжести предварительно, мы не знаем, пока его еще не довезли, правая рука у него, тяжело ему двигать, голова разбита, изначально он был без сознания.

Коли ж прийшов до тями, розповів:

Володимир, приятель водія Субару:

- На этом повороте на Башту он остановился в левом ряду с левым поворотом для маневра - поворот налево, в этот момент в него сзади въехала Тойота РАВ4.

Юлія Мусташ, помічник керівника Голосіївського РУ міліції м. Києва:

- Зараз ми не можемо казати, на якій швидкості рухався цей автомобіль, він влетів в Субару, і Субару викинуло на зустрічну смугу, і вже там сталося зіткнення з мікроавтобусом, якій прямував зі сторони Обухова до Києва.

Від удару транспортні засоби полетіли в кювет. В маршрутці їхало 26 пасажирів, 3-ом з них знадобилася допомога лікарів. А ось вона - кермувальниця Тойоти. Спілкування з журналістами уникає.

- Вона нічого конкретно сказати не може, тому що вона знаходиться в шоковому стані.

Чоловік водійки каже - у дружини не тільки переляк, вона травмована.

- Чувствует себя ужасно плохо, ударилась сильно, головой.

Утім, від ушпиталення відмовилася. На місці аварії працюють слідчі, які з'ясують - жінка просто ловила на трасі ґав, або щось інше спричинило цю ДТП. Утім, вже розпочали кримінальне провадження за статтею 286-ть - це порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило ушкодження людям.