Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

9 квітня 2013, 22:50 ДТП
Огляд найрезонансніших ДТП
Огляд найрезонансніших ДТП

Пасажирський автобус перекинувся на Черкащині, а на Рівненщині через перевищення швидкості в ДТП потрапив позашляховик із французами. Тим часом в Одесі внаслідок невдалого обгону ушпиталили двох людей.

Четверо людей постраждали в ДТП на Черкащині. Поблизу села Руської Поляни рейсовий ПАЗ спочатку з'їхав у кювет, а потім перекинувся. В  салоні було шестеро пасажирів. Позаяк вхідні двері транспорту заблокувало, вибиратися назовні довелося через лобове вікно. Викликані свідками ДТП медики констатували численні забиття в шофера і трьох подорожніх. Чому водій не впорався з кермом - з'ясовують ДАІвці.

***
Позашляховик з французами перекинувся на Рівненщині. Внаслідок аварії постраждала п'ятдесятисемирічна кермувальниця Ленд Ровера. З черепно-мізковою травмою та численними забиттями жінку ушпиталили. Пасажири відбулися переляком. Правоохоронці тепер з'ясовують, чому французка не втримала машини.

Олександр Семенюк, керівник ВДАІ в Рівненській області:

- За попередньою інформацією, водій позашляховика не вибрала безпечної швидкості руху, не впоралась з керуванням і автомобіль перекинувся.

***
Догори колесами. Унаслідок невдалого обгону поперекидалися машини в Одесі. Водій Тойоти на перехресті не помітив Шкоди. Уникнути удару вже було неможливо. Від зіткнення японська автівка впала на дах. 

Сергій Чукан, співробітник УДАІ в Одеській області:

- Телесные повреждения получил водитель и пассажир автомобиля Тойота. С повреждениями различной степени тяжести они были доставлены в лечебные учреждения.

Лікарі діагностували в пацієнтів численні перелами та черепно-мізкові травми. Кермувальник "Шкоди" не постраждав.