Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

8 квітня 2013, 21:50 ДТП
Огляд ДТП у регіонах
Огляд ДТП у регіонах

У Криму легковик злетів з дороги та врізався у припарковану на узбіччі  вантажівку. А на Миколаївщині ускочив у кювет ВАЗ. Обидві автопригоди забрали три людські життя.

Мікроавтобус і вантажівка не розминулися у Криму. Аварія сталася о п'ятій ранку в Джанкої. Мерседес зненацька вискочив за межі проїжджої частини, де на швидкості врізався в машину на узбіччі. Німця підім'яло під величезний транспорт із причепом.

Свідок:

- Пролетает автомобль на большой скорости, который врезается в грузовое транспортное средство. Я выбежал с машины, подбежал к этому автомобилю, смотрю, много людей пострадавших, которые просили о помощи. Мы вызвали скорую помощь и милицию.

Двоє пасажирів мікроавтобуса загинули, ще двох ушпиталили. Водії не постраждали. Правоохоронці з'ясовують причини пригоди.

***
Під Севастополем Тойота злетіла з мосту в річку. Попередньо відомо, що водій на заокругленій ділянці дороги не втримав автівки. Як наслідок - один із пасажирів загинув, сам кермувальник і ще троє людей потрапили до лікарні. Усі постраждалі - африканці, студенти Симферопільського медичного інституту.

Олексій Антонов, в.о заступника керівника відділу УМВС України в м. Севастополі:

- Один из пассажиров, находящийся в сознании, сам, своими силами выбрался из автомобиля, вытащил двоих пасажиров и водителя.

Причини ДТП з'ясовують, втім уже відомо - 22-річний водій Тойоти був тверезий.

***
На Миколаївщині, поблизу міста Баштанки ВАЗ на швидкості злетів у кювет. Там кілька разів перекинувся і зніс дерев'яну будівлю. В автомобілі їхали двоє дівчат, одна з них загинула. Інша разом з 24-річним водієм потрапила до лікарні.

Постраждала:

- Машина ехала нормально, не быстро, соскочила з дороги, перевернулась несколько раз, я была в сознании, машина упала на бок, машина лежала на боку, я була пристеогнута, водитель був в сознании, вин зи мною говорив.

***
Автівка охоронної фірми збила пішохода в Луганську. Пригоду зафільмував відеореєстратор. Водій-порушник пояснив, що поспішав на виклик, тому й не дотримався правил. Нині постраждалий зі струсом мізку - в лікарні. В самій охоронній фірмі обіцяють провести внутрішнє розслідування.

Дмитро Колесников, керівник охоронної фірми:

- Они находились на дежурстве и ехали страховать группу, которая выехала на сигнал тревоги. Водитель был трезвый. Проводится у нас каждый день инструктаж по поводу скоростного режима в городе. Поэтому, еще раз повторюсь, проводится служебное расследование и мы все факты установим.

Якщо вину водія доведуть, його оштрафують на 8,5 тисяч гривень чи позбавлять права кермувати на три роки.