Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

2 квітня 2013, 22:46 ДТП
Огляд трагічних аварій
Огляд трагічних аварій

У Симферополі під колеса Нісана потрапила 80-річна бабуся, у Дніпропетровську від потужного удару ВАЗівка кілька разів обернулася в повітрі, а на Рівненщині киянин машиною влетів у багатотонку.

Страшна ДТП  сталася у Дніпропетровську. 30-річний водій Нісана не розрахував швидкості і наскочив на електроопертя. Удар був такої сили, що молодика відкинуло на заднє сидіння авта. Тіло з понівеченого салону рятувальники витягали за допомоги спецзасобів.

Олексій Ляшевський, заступник командира ДПС ДАІ м. Дніпропетровська:

- По улице Образцова, со стороны улицы Калиновой, в направлении улицы Байкальской следовал автомобиль Ниссан-купе, который на закруглении дороги не справился с управленим и совершил наезд на электроопору, в результате чего водитель автомобиля получил смертельную травму.

***
І ще одна аварія у Дніпропетровську сталася на вулиці Братів Трофимових. 40-річний чоловік не впорався з кермуванням, синя ВАЗівка вилетіла на смугу зустрічного руху, врізалася в червону й кілька разів перекинулася. "Копійка" зіткнулася ще й з мікроавтобусом Крайслер. Обидвох водіїв Жигулів ушпиталили.

***
У Симферополі під колеса Нісана потрапила 80-річна бабуся. Старенька прибирала біля домівки і там на неї наїхала автівка. На допомогу бідолашній кинулися сусіди та її чоловік. 

Сусідка постраждалої:

- Слышу крик, истерический прям крик такой. Выскакиваю, дедушка ее бежит, она лежит, вниз головой она лежала.

Жінку з численними переламами ушпиталили. А ось водія, який з місця пригоди втік, вже невдовзі затримали правоохоронці.

Водій Нісана:

- Выгнал машину из гаража, поставил, пошел набрать воды. Вышел, наблюдаю, что машина катится.

- Вас не было?

- Нет, я прибежал, уже догнал машину.

- А с места вы уехали?

- Поднял бабушку, на скамейку посадил, посчитал, что все нормально и уехал.

***
У страшній аварії на Рівненщині загинув п'ятдесятирічний киянин. Трагедія сталася на трасі Київ-Чоп. З невідомих причин Шевроле влетіло в багатотонку. 

Сергій, водій Камаза:

- Заїхав на заправку заправитись, взяти пачку сигарет, виїжджаю, глянув направо-наліво - немає нічого, і так в першому ряді і рухаюсь, і тута мене машина. Машина почала кувиркатись, я  зупинився і підбіг до трупа, я ж не знав, що там труп, підбіг і на заправку, кажу: дзвоніть.

Трагедія сталася приблизно о першій ночі, тож ймовірно водій Шевроле просто не помітив "Камаза", що рухався попереду.

Світлана Марко, старший інспектор відділу ДАІ в Рівненській області:

- За попередньою інформацією, 50-річний киянин, керуючи автомобілем Шевроле Авео, рухаючись зі сторони Рівного в напрямку столиці, допустив зіткнення з автомобілем Камаз, за кермом якого знаходився 30-річний житель Волинської області, який в цей час виїжджав з прилеглої території, з автозаправочної станції.