Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

1 квітня 2013, 22:04 ДТП
Огляд ДТП за вихідні
Огляд ДТП за вихідні

У Дніпропетровську Джилі на швидкості влетів у вантажівку. Як наслідок - тяжко травмовані водій легковика і двоє його пасажирок. У столиці не розминулися снігоприбиральний МАЗ і позашляховик Тойота.

Двоє загиблих і чотири розбитих автобуси. Такі наслідки страшної аварії в Одесі. Фольксваґен врізався в пасажирського автобуса, що стояв на зупинці без пасажирів і водія. Свідки кажуть - удар був такої сили, що німець на метр в'їхав у салон іншого транспорту. Щофер-призвідник і його пасажирка загинули. 

Сергій Чукан, співробітник УДАІ в Одеській області:

- На перекрестке Южной дороги и Добровольского произвел наезд на припаркованный автобус Мерседес. Который вследствие столкновения подвинуло вперед и он также произвел наезд на стоявший впереди автобус Мерседес. Второй автобус Мерседес по инерции сдвинулся вперед и произвел наезд на припаркованный автобус Тойота.

***
ПонІвечена автівка і троє людей у вкрай тяжкому стані в лікарні. Такі наслідки зіткнення Джилі з вантажівкою на Набережній Заводській у Дніпропетровську. Ударом вирвало двигуна легковика. Свідки кажуть: 29-річний кермувальник малолітражки під час складного маневру грубо порушив правила. 

Володимир, свідок:

- На скорости, ну 100 законно, может быть даже и больше. С третьего ряда и ему тоже, видать, надо было на Кайдакский мост. Потому что я видел, как он сделал движение вправо и его начало крутить, и пошёл он в фуру.

Олександр, водій вантажівки:

- После столкновения что случилось? Сразу я стал, а он отлетел от моей машины, перелетел через бордюр и улетел сюда. - Скорую вызывали? - А скорую он не пропустил здесь.

Призвідника ДТП і двох його пасажирок з переламами кінцівок та внутрішньою кровотечею ушпиталили. Лікарі борються за життя молодика, який і досі в комі.

***
Великогабаритна ДТП у столиці: зіткнулися позашляховик Тойота і снігоприбиральний МАЗ. Сталося це вихідними, в період чергового погіршення погодних умов. Японець виїхав з АЗС на вулицю Заболотного, раптово автівку розвернуло на 180 градусів. Позаду рухався комунальний транспорт. Його водій намагався уникнути зіткнення. Намарне - снігоприбиральна машина зачепила Тойоту й вискочила на зустрічну, знесла кілька десятків метрів відбійника, з'їхала на узбіччя і врізалася у стовпа. Територією розлетілося десять тон солі, що її везла вантажівка. Шофер і пасажир МАЗа вилетіли з кабіни. На щастя - живі. Обидвох із незначними забиттями ушпиталили. Кермувальник японця лише шокований.

- Я тільки заправився, у меня чек лежить з заправки. Я начав набирать щвидкість - воно слизкьо, бачите, мене крутнуло.