Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

22 березня 2013, 11:32 ДТП
У Дніпропетровську під колесами сміттєвоза загинув чоловік
У Дніпропетровську під колесами сміттєвоза загинув чоловік

Загинув на робочому місці. У Дніпропетровську під колеса сміттєвоза потрапив 58-річний оператор підприємства. Вкоротив життя чоловікові його найліпший приятель - кермувальник вантажівки. Пліч-о-пліч вони пропрацювали багато років.

Менше ніж за тиждень Леонідові Нечипоренку мало виповнитися 59 років. Та замість святкового столу стіл поминальний. Трагедія сталася вранці в Ленінському районі Дніпропетровська.

Андрій Бондаренко, слідчий ГУ МВС України у Дніпропетровській області:

- Водитель предприятия "Экология Украина" 1950 г.р., двигаясь задним ходом по проспекту Свободы 2б, на прилегающей территории совершил наезд на своего напарника. В результате чего напарник получил телесные повреждения несовместимые с жизнью.

Водій сміттєвоза каже: колега був на лікарняному і щойно вийшов на роботу. Мав проблеми з серцем. У чоловіка, певно, стався напад, він знепритомнів і впав. Саме цієї миті кермувальник виконав смертельний маневр.

Сергій Примаков, директор автобази підприємства "Екологія Україна":

- Как это не прискорбно и водитель с этим оператором работают уже семь лет, они дружат, дружат и семьями. Честно для нас это… есть такое выражение, там "Смерть забирает хороших".

За фактом ДТП з тяжкими наслідками розпочали кримінальне впровадження. Своєю чергою, керівництво підприємства обіцяє родині загиблого надати матеріяльну допомогу та оплатити всі витрати, пов'язані з похованням. 

Сергій Примаков, директор автобази підприємства "Екологія Україна":

- Я понимаю конечно, что это не вернёт его к жизни. Но если это может как-то сгладить утрату, всё что от нас зависит мы конечно постараемся сделать.