Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

18 березня 2013, 13:25 ДТП
У Кончі-Заспі дружина Сергія Реброва врізалася в Жигулі. Загинула вагітна жінка
У Кончі-Заспі дружина Сергія Реброва врізалася в Жигулі. Загинула вагітна жінка

Чергова резонансна ДТП неподалік Києва в Кончі-Заспі. Учасницею аварії стала дружина відомого футболіста Сергія Реброва, власним "Рендж Ровером" вона їхала до чоловіка на спортивну базу, за 100 метрів до воріт врізалася в Жигулі. У Вазівці було молоде подружжя. 19-річна вагітна жінка загинула, а її чоловік потрапив до реанімації.

Трагедія сталася близько 9 вечора в Кончі-Заспі. Акурат поблиз3 тренувальної бази футбольного клубу Динамо не розминулися дві автівки.

Володимир Поліщук, керівник Департаменту МВС України:

- На 19 кілометрі столичного шоссе сталася оця жахлива аварія. Позашляховик зіткнувся з Жигулями, в результаті цього зіткнення пасажир - дівчина 1993 року народження - померла. Сам водій Жигулів зараз перебуває у лікарні.

Потужний удар зім'яв бампера новенького "Рейнж Ровера" немов використану серветку, а від ВАЗа залишилася купа потрощеного заліза. Водія Жигулів і його мертву пасажирку витягали за допомоги спец обладнання, вже за кілька хвилин до місця ДТП під'їхав спорткар Астон Мартін. У його водієві міліціянти та свідки аварії упізнали відомого українського футболіста й нині тренера - Сергія Реброва. Виявилося, що кермувала позашляховиком його дружина.

Володимир Поліщук, керівник Департаменту МВС України:

- У звязку з тим, що водій Жигулів був у стресовому стані і отримав численні ушкодження тілесні, а також жінка, що була за кермом позашляховика також була у певному емоційному стресі і також отримала тілесні ушкодження відібрати у них якісь пояснення на місці не було можливості. Жінка, яка перебувала за кермом позашляховика була тверезою.

На жвавому автошляху Київ-Обухів про вечірню трагедію вже нічого не нагадує, фатальне зіткнення машин сталося неподалік оцього перепускного пункту на тренувальний стадіон. Проте спілкуватися з журналістами тут не бажають.

- Ви не чули, що тут ДТП трапилося? Жигулі з Джипом зіткнулися?

- Ні. Нічого не чули.

- Без понятія, бо я тільки сьогодні заступив. Не скажу, бо не імею інформаціїї.

Щоб дізнатися деталі резонансної аварії, "Свідок" зателефонував Сергію Реброву. З його слів, у смертельній автопригоді не все так однозначно.

Cергій Ребров, футболіст (телефоном):

- Жена не может объяснить ничего, потому что она в шоке полном. Тут туман был такой, что это кошмар, конечно, она не превышала... Достаточно много версий, по которой она уже въехала в машину, которая стояла на дороге и есть люди, которые говорят, была машина, которая уехала с места дтп.  Еду к потерпевшим, да я уже помогаю семье, конечно.

Володимир Поліщук, керівник Департаменту МВС України:

- Хто винуватець цієї аварії поки що однозначно сказати не можна. Відправили свого працівника у лікарню до чоловіка - водія, якщо лікарі дозволять - він пояснить усі обставини. Крім того, ще сьогодні опитають свідків і учасників цієї жахливої ДТП, призначено експертизи - трасеологічна і автотехнічна експертизи. 

Стан здоров'я водія Жигулів лікарі називають стабільно тяжким, 19-річна загибла була його дружиною. За чотири місяці вона мала народити.