Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

14 березня 2013, 11:49 ДТП
У Києві зіткнулися 5 автомобілів
У Києві зіткнулися 5 автомобілів

Мегазатор через мегааварію - в Києві! На Великій кільцевій зіткнулися п'ять транспортних засобів. Призвідник ДТП, начебто, водій багатотонника, який врізався в ланцюжок машин. Чи справді це так - на місці з'ясовувала Олена Ткаченко.

Напружений трафік на Великій Кільцевій. Вільна для проїзду одна смуга замість чотирьох! Нав'ючені водії минають затор, як можуть, навіть розподільною клумбою. А все через масштабну аварію: зіткнулися п'ять транспортних засобів. До речі, в цьому куточку розбитих авт - тихо і спокійно, про причини ДТП водії воліють мовчати.

- Вибачте, не, не хочете? Настрою немає? 

На перший погляд схема аварії така: три машини й автобус зупинилися перед переходом, і ззаду їх вдарила вантажівка.

Володимир Генадійович, водій автобуса:

- Я уже стоял секунд 7-10, уже остановился. Я думал ,что тут люди на переходе идут. Ну, место знакомое, я тут езжу часто. Стоял, и тут удар, нас разбросало - меня вправо, его влево.

Олександр Сокур, інспектор УДАІ Святошинського району м. Києва:

- Позупинялися перші автомобілі, а водій автомобіля фури, з його слів, пізно замітив, що зупинилися, внаслідок чого сталося це зіткнення. 

Утім, водій одного з легковиків, Фіата "Добло", обмовився: перед зіткненням у нього з іншим учасником аварії виник конфлікт.

- А что тут рассказывать, меньше выяснять отношения надо на дороге и все.

Можливо, саме тому їхні машини стоять досить оригінально: боками одна до одної, а в БМВ ще й відчинені дверцята. Й відкрили їх до зіткнення, бо після - вибратися годі. Свідки ДТП поза камерою кажуть - через сварку на дорозі автівки несподівано зупинилися, і шофер багатотонника не встиг зреагувати. Він гальмував, утім, наповнений вантажем транспорт сунувся на автобуса.

- Оцей вантаж - це коробки з косметикою, яка завтра мають потрапити до клієнтів, ну звичайно, що втрати є прямі.

Олена Ткаченко, кореспондентка:

- Єдиний кого шпиталювали - це водій вантажівки, у нього підозра на перелам ребер. Під час зіткнення чоловіка затисло в кабіні і добряче вдарило кермом.

Усі обставини аварії з'ясовуватимуть слідчі.