Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

12 березня 2013, 14:22 ДТП
Аварія автобуса на Сімферопольскому шосе: 13 пасажирів постраждали, водій загинув
Аварія автобуса на Сімферопольскому шосе: 13 пасажирів постраждали, водій загинув

Смертельна аварія сталася в Симферопільському районі. Там не розминулися легковик і пасажирський автобус. Маршрутка їхала з міста Сак до столиці півострова, раптом їй назустріч вискочила Хонда.

Рауф Алімжанов, співробітник ВДАІ Симферопільського району:

- Водитель автомобиля Хонда выехал на полосу встречного движения, осуществляя обгон транспортного средства, которое двигалось в попутном направлении, после чего совершил касательное столкновение с Ниссаном “Жук” и при выезде на полосу встречного движения совершил столкновение с автобусом Богдан.

Подейкують, що кермувальники японських мащин влаштували на трасі перегони. Стрілка спідометра в Хонді застигла на показнику - 200 км. Від удару автівка перетворилася на купу брухту. Добряче зім’яло й мікроавтобуса. Витягали постраждалих з понівеченого транспорту рятувальники.

Дар'я Діюнова, керівник відділу ГУ держслужби з надзвичайних ситуацій у Криму:

- Силами оперативно-спасательных подразделений были деблокированы водитель автобуса Богдан, водитель и пассажир автомобиля Хонда

20-річний кермувальник легковика вже був мертвий, його приятель дивом вижив. Допомога лікарів знадобилася й шоферові і 13-тьом пасажирам рейсового автобуса.

Михайло Синицин, заступник керівника лікарні №6 м. Симферополя:

- Были доставлены двое больных с места ДТП в тяжелом состоянии, с тяжелыми комбинированными травмами. Госпитализированы в отделение реанимации.