Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

12 березня 2013, 12:37 ДТП
Одеські мажори травмували двох людей і розбили 4 автомобілі
Одеські мажори травмували двох людей і розбили 4 автомобілі

Небезпечні розваги "золотої" молоді призвели до лиха в Одесі: внаслідок масштабної ДТП травмовано двох людей і понівечено чотири авта. Двоє 16-тирічних підлітків каталися спортивним Пежо. Їхня автівка знесла на повороті кілька припаркованих машин, а потім врізалися у придорожню кав'ярню. 

"ОдеSSит". Спортивний купе Пежо з таким номером у місті добре знають. Він належить відомому бізнесменові Андрію Синенку. Та проти 9-о березня машину взяв його шістнадцятирічний син. Разом з однолітком Владиславом Авдієвим вони вирішили поїздити нічними вулицями. Зі слів правоохоронців, під час прогулянки з вітерцем хлопці зачепили зустрічну машину, злякалися й вирішили з місця ДТП втекти. Проте порушників почали переслідувати ДАЇвці. На одному з поворотів, Авдієв, що кермував Пежо, врізався у припарковану на узбіччі Мазду. Від удару японця відкинуло на Міцубіші та Деу. Тим часом французький спорткар занесло на ґанок кав'ярні. Там саме стояли люди. 

Олександр, постраждалий:

- Услышали грохот. Я выбежал., Смотрю вот эта машина - Пежо. На обочину выехала и три машины. За рулем сидели люди. Человек трое. Лет 16-17, за ними гналось два экипажа ГАИ. ГАИ их из машины вытащили.

Водночас перелякані свідки пригоди рятували збитих людей. Одного постраждалого буквально заливала кров. Адже під час аварії Пежо врізалося ще й у відбійника. Металева частина конструкції відірвалася і вдарила шістдесятирічного чоловіка, що стояв на сходах.

Оксана Акчулакова, дружина постраждалого:

- Эта балка железная пробила ему грудную клетку. Легкое пробила. Селезенка. И внутри в желудке - вода. 

Постраждалий після операції - в реанімації. Його стан лікарі оцінюють як стабільно тяжкий. У тридцяти шестирічної жінки - травмована нога. Наразі невідомо, чи були винуватці аварії п'яні.

Сергій Чукан, співробітник УДАІ в Одеській області: 

- За рулем автомобиля находился гражданин 1996 г.р., рядом сидел сын владельца автомобиля. На пассажирском месте. После происшествия была взята кровь на алкоголь и на данный момент ведется следствие. 

Проте свідки твердять: хлопчаки були п'яні.

Руслан, постраждалий:

- Молодые люди на Пежо в непонимании, что происходит. Они подвыпившие. Водитель подвыпивший.

Власник легковика, підприємць Андрій Синенко, в соціальних мережах вже визнав вину свого сина й пообіцяв допомогти постраждалим. Одним - оплатити лікування, іншим - відремонтувати пошкоджені автомобілі.