Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

8 березня 2013, 12:43 ДТП
У Дніпропетровську автомобіль збив пішохода на переході
У Дніпропетровську автомобіль збив пішохода на переході

Перелами ноги і ключиці, бійка між батьком постраждалого й водієм перед очима нашої знімальної групи. Такі наслідки дорожньо-транспортної пригоди з пішоходом у Дніпропетровську. Хто ж врешті-решт винен, а хто ні - намагався розібратися Артур Терещенко.

ДТП сталася посеред білого дня на проспекті Правди. 38-річний кермувальник "Деу" запевняє: молодик перетинав дорогу хоч і зеброю, та робив це не за правилами.

Даниїл - водій Деу:

- Я ехал на зелёный свет, передо мной выскочил человек и я его сбил, ну фактически он врезался, мы врезались друг в друга. По пешеходному пешеход бежал? Ну да.

А ось свідчення постраждалого, в якого лікарі діагностували перелами ноги та ключиці - інші. 25-річний молодик твердить: восьмисмужну магісталь перетинав на зелений і коли однією ногою вже був на тротуарі, відчув удар.

Сергій - постраждалий:

- Да я прошёл разделительную, люди остановились. Он самый хитрый, из того самого последнего ряда. Я уже почти встал всё на пешеходном, то есть на тротуар да, и всё для него, и он получается вылетел.

Під час слідчих дій до місця аварії приїхав батько постраждалого. Перед очима в нашої знімальної групи між ним і водієм виникла бійка.

- На пешеходе б***. Мужчина, мужчина…Ты с*** б***, что ты творишь гнида, б***.

- Послушайте…

- Что ты послушайте. Ты на пешеходном переходе с*** ребёнка сбил. Я тебя гниду урою б***, не дай бог с ним что-то случиться. Ты меня понял? 

- Я всё понял.

- Смотри мне.


За фактом аварії з тяжкими наслідками розпочали кримінальне провадження. Ступінь вини кожного з учасників дтп мають з'ясувати слідчі органи.