Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

5 березня 2013, 10:27 ДТП
Масова аварія на Електриків та інші ДТП у Києві
Масова аварія на Електриків та інші ДТП у Києві

Масове автобойовище на Електриків, кульбіт Нісана з дипломатичними номерами та феєричне сальто з тараном двох автівок на Харківському шосе. Рясними на аварії видалися вихідні і у столиці. Деталі зіткнень - в сюжеті наших кореспондентів.

Вирішив порахувати стовпчики в огорожі - не інакше! Так кажуть свідки про аварію, яка сталася вночі на бульварі Лесі України. Нісан "Тіана" рухався у крайній лівій смузі. Й додають - наче нешвидко.

Михайло, свідок:

- Він чогось не поїхав собі рівно, а йому захотілося проїхатися по стовбиках перший столбік він збив передом, і другий столбік передом, а всі остальні боком - він почав підплигувати.

В огорожі авто й зупинилося. Інших машин не зачепило. Самий Нісан, що належить посольству Казахстану в Україні, добряче понівечене.

- Ми почали клему зривати з акумулятора, бо тут всьо диміло, так.

 За кермом - 33-ний чоловік, співробітник амбасади. Його з черепно-мізкокою травмою та забиттям грудей ушпиталили.

Елементи фрістайлу на Харківському шосе демонстрував водій Фольксваґена.

 Артем, водій Мерседеса:

- Cъехал с трассы, с Харьковського шоссе, по видимому со второй полосы слетел на второстепенную дорогу.

Плигнув ювелірно - у припаркованого Форда. Той за інерцією заїхав в мікроавтобуса Мерседеса. Нині його власник рахує витрати на неочікуваний  ремонт.

- На пару тысяч будет - побитый бампер, немного стекло задето, держатели. 

У водія ж Форда - справжній шок! Він мав намір продавати машину, аж тут таке лихо. Лагодити доведеться чимало. Або ж домовлятися з призвідником ДТП. До речі, кермувальник Фольксваґена кульбіт свій пояснює - напруженими дорожніми умовами. Мовляв, машину підрізали. Попередні висновки лікарів - тверезий.

Мегатроща на вулиці Електриків! Вихідного дня, на вільній дорозі там розбилися чотири автівки. Місіння почав оцей Нісан "Ноут". Він зачепив мінівена Хюндая й вилетів на зустрічну. Просто в лоба - позашляховикові. Останньою в цей караван влетіла Шкода "Фабія", водій якої просто заґавився.

 - Вона не тормозить, я тупо нічого не встигаю, бо вона у мене перед носом.

Найбільше в зіткнення постраждали водії Нісана та Хюндая. Їх із травмованими головами, грудьми й переламаними ребрами - ушпиталили. Із незначними ушкодженнями до дитячої лікарні забрали й дев'ятирічного пасажира японця. Його життю нічого не загрожує.