Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

1 березня 2013, 21:32 ДТП
Огляд найрезонансніших ДТП
Огляд найрезонансніших ДТП

Вантажівка збила на смерть людину на Львівщині. Жінка вибігла на проїжджу частину раптово, водій багатотонки не встиг зреагувати. Від травм відчайдушна перехожа померла дорогою до лікарні. Смертельні ДТП сталися і в інших реґіонах України.

На Донеччині не розминулися Форд і Камаз. Аварія сталася вночі, неподалік міста Дебальцевого.

Олексій Лисенко, інспектор УДАІ в Донецькій області:

- Водитель автомобиля Форд не справился с управлением, выехал на полосу встречного движения, где совершил столкновение с автомобилем Камаз.

Наслідки зіткнення трагічні - водій легковика загинув, троє його пасажирів з тяжкими травмами в лікарні. Кермувальник же вантажівки майже не постраждав.

***

В Одесі швидка збила дитину! Авто з увімкненими сиреною та проблисковими маячками мчало смугою зустрічного руху - поспішали з хворим до лікарні. Під'їхали до світлофора. Що було далі - зафіксував відеореєстратор машини, яка стояла неподалік. Дорогу вже майже на червоний перебігала юрба підлітків. Медтранспорт збиває 9-річну дівчинку. Водій одразу підбіг до постраждалої. А ось лікар - не квапився. Свідки кажуть - він оглянув пацієнтку, тільки коли почав гукати натовп. Та сама швидка забрала травмовану до найближчої лікарні. Звідти інша бригада перевезла її до спеціалізованого медичного закладу. Нині стан здоров'я школярки середньої тяжкості.

Василь Чеглатонєв, завідувач відділу Одеської міської станції швидкої допомоги:

- Бригада молниеносно выехала и госпитализировала этого ребенка с закрытой черепно-мозговой травмой, сотрясением головного мозга и ушибом правого бедра в областную детскую больницу.

А дії працівників швидкої допомоги засудили ДАІвці.

Сергій Чукан, співробітник УДАІ в Одеській області:

- Независимо, специализированный автомобиль или нет, подъезжая к перехрестку, водитель должен во избежание каких-либо проишествий, должен быть более внимателен, на все 100% из 100.

***

А ось у Запоріжжі сталася ДТП з навчальною машиною. Дві ВАЗівки рухалися в одному напрямку. "Сімкою" їхала дівчина, для якої це був другий у житті урок з кермування. Раптом авто наздогнала й вдарила Лада. Машини закрутило й відкинуло врізнобіч. Призвідника аварії - водія "дев'ятки", з травмами ушпиталили. Учениця ж та її інструктор не постраждали.

Олександр Швець, інспектор відділу ДАІ м. Запоріжжя:

- На место ДТП с участием автомобилей ВАЗ 2107 и ВАЗ 2109 выехала следственно-оперативная группа. На месте происшествия были опрошены очевидцы. Причины данного ДТП и виновных установит следствие.