Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

28 лютого 2013, 21:29 ДТП
Огляд ДТП у регіонах
Огляд ДТП у регіонах

10-річний школяр намагався перебігти дорогу й потрапив під машину у Криму. А у Львові чоловік похилого віку так квапився на травмай, що вдарився головою об вагона. Не минулося без ДТП й у Донецьку.

10-річний хлопчик потрапив під колеса легковика у Криму. ДТП сталася неподалік Ялти поблизу Никитського навчально-виховного комплексу. Після уроків, приблизно о 14-й годині, малий намагався перетнути дорогу в недозволеному місці. Водій твердить: дитина вискочила зненацька, тож просто не встиг зреагувати. Натомість у міліції кажуть: кермувальник значно перевищив швидкість.

Марія Нестеренко, в.о. керівника сектору УДАІ у Криму:

- Врачи диагностировали тупую травму живота, черепно-мозговую травму, разрыв селезенки. Степень вины каждого участника ДТП устанавливает следствие. Но предварительно можно сказать, что водитель Хюндая, несмотря на знак ограничение скорости 40, двигался со скоростью приблизительно 80 км/ч.

***

П'яний кермувальник зніс десятки метрів огорожі в Донецьку. Приблизно опівночі Лада-Пріора мчала в бік центру, на повороті водій утратив контроль над машиною, і вона вилетіла з проїжджої частини. Легковика понесло на паркана, потім він перекинувся на дах. Дивовижно, але кермувальник, що ледь тримався на ногах від випитого алкоголю, відбувся забиттям стегна.

***

Так поспішав на трамвай, що потрапив до лікарні. У центрі Львова перехожий вдарився головою об вагона і знепритомнів. Коли прибули медики, постраждалий вже був при тямі. Зі слів свідків, транспорт надто швидко їхав, як для пішохідної зони середмістя. Тож вчасно не загальмував, коли на рейки вискочила людина.

Ганна, свідок:

- Швидко вона їхала, бо я ще здиваувалася, чого вона так швидко їде, що така населена вулиця. І пішоходів багато, а вона так швидко їде.

А ось вагоновода стверджує, що чоловік вибіг раптово, до того ж за межами переходу.

- Нормально, повільно до зупинки під'їжджала, а той пішохід вибігав, то що?

- А то якийсь старий, молодий?

- Старий.

Постраждалого доправили до лікарні. Пацієнт із травмами голови і грудей у стані середньої тяжкості. Загрози його життю немає.