Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

27 лютого 2013, 23:14 ДТП
На Івано-Франківщині вигороджують інспектра ДАІ, який скоїв ДТП та втік
На Івано-Франківщині вигороджують інспектра ДАІ, який скоїв ДТП та втік

Інспектор ДАІ скоїв ДТП на Івано-Франківщині. Двоє чоловіків, що буксирували транспорт, стояли на узбіччі траси. Раптом в їхні машини врізався легковик. Після скоєного винуватець пригоди втік.

Водії пошкоджених автівок із травмованими головами й кінцівками в лікарні. Утім швидку до постраждалих викликали інші учасники дорожнього руху. Свідки пригоди розповіли: пасажирка однієї з побитих машин попросила допомоги у винуватця зіткнення, та він мовчки втік з місця пригоди.

Олег Кіпер, заступник прокурора Івано-Франківської області:

- Вона його попросила викликати допомогу і викликати працівників міліції, однак він ніяк не зреагував і покинув місце злочину.

За інформацією прокуратури, за кермом був співробітник одного з районних відділів ДАІ. Проте в обласному управлінні Державтоінспекції цю інформацію заперечують.

Мирослава Белдик, старший інспектор УДАІ в Івано-Франківській області:

- Працівника ДАІ, офіційних даних немає у мене, що він був на місці події і він вчинив це ДТП.

В управлінні також запевняють, що аварію спричинив чоловік похилого віку, який ніколи не працював в органах. А ось його син там працює.

Микола Кульпа, батько підозрюваного:

- Він не їхав. Я їхав за рульом, зі мною був ще якийсь хлопчина, я не знаю, де він тоже дівся, я його підібрав.

Та ці слова заперечують свідки ДТП. Люди кажуть: кермував молодик. За фактом дорожньої пригоди розпочате кримінальне провадження. Винуватця зіткнення, якого описують самовидці, розшукують.