Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

25 лютого 2013, 23:29 ДТП
Огляд ДТП на Дніпропетровщині
Огляд ДТП на Дніпропетровщині

Вісімнадцятеро людей травмовані й майже половина з них - діти. Такі наслідки трьох дорожньо-транспортних пригод на Дніпропетровщині. У Кривому Розі водієві маршрутки стало зле за кермом, як наслідок - 15 постраждалих опинилися на лікарняних ліжках. А в самому обласному центрі під колеса машини потрапили двоє пішоходів.

П'ятнадцятеро людей, серед яких восьмеро неповнолітніх, опинилися в лікарні внаслідок аварії у Кривому Розі. 48-річний водій на Волгоградському проспекті не впорався з кермуванням, маршрутка наскочила на бордюр, врізалася в мостове опертя й перекинулася. У більшості постраждалих перелами кінцівок, рвані рани на головах і забиття внутрішніх органів. Десятеро пасажирів й досі у шпиталі. Медики борються за життя однієї зі школярок, що в комі. Як з'ясували слідчі - дорожня пригода виникла, бо в шофера хворе серце. У чоловіка стався інсульт.

***
А у Дніпропетровську на проспекті Правди від злочинних дій зухвалого водія постраждали двоє чоловіків.

Віталій Дармороз, інспектор відділу ДАІ м. Дніпропетровська:

- На пешеходном переходе было сбито два пешехода. Автомобиль с места проишествия скрылся, приняты меры к розыску автомобиля.

Постраждалих з численними переламами нижніх кінцівок і травмованими головами в тяжкому стані забрали до лікарні. Ауді разом із порушником-високопосадовцем, інформації про якого не розголошують, знайшли й затримали менше ніж за добу. Магістраль, де сталася аварія, місцеві називають не інакше як трасою смерті. У великій кількості ДТП звинувачують не лише водіїв-лиходіїв, а й дорожні служби. Вони вночі безпідставно вимикають світлофори.

Мешканка м. Дніпропетровська:

- Ну вы же сами видите, что светофор не работает. Как такое происходит. Люди умирают просто, ну это вообще просто.

Мешканець м. Дніпропетровська:

- Каждые две недели сбивают людей. Просто на просто, просто на просто. ГАИшники, хотя бы поставте хотя бы просто на просто камеры. Просто камеры наблюдения.

***
Понівечена Шкода, пошкоджене дерево й тяжко травмований кермувальник. Такі наслідки перевищення швидкості на вулиці Набережній Заводській. Коли стрілка спідометра перетнула позначку 120 кілометрів за годину, 24-річний молодик втратив контроль над машиною.

В'ячеслав Рудий, інспектор відділу ДАІ м. Дніпропетровська:

- Выехал на полосу встречного движения, допустил наезд на бордюрный камень и совершил, впоследствии совершил наезд на дерево.

Далі некермована автівка пролетіла з десяток метрів, виконала кульбіт на 180 градусів і врізавлася в бетонну огорожу. Зі складними переламами хребта та стегна молодика забрали до лікарні. Нині за фактами всіх аварій триває досудове слідство.