Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

25 лютого 2013, 20:36 ДТП
Огляд аварій за вихідні
Огляд аварій за вихідні

Хвиля трагічних ДТП прокотилася містами України. Четверо людей загинули, з них двоє - пішоходи.

Ззаду ще БМВ, спереду - саме місиво. На отаку купу брухту авто перетворилося через зіткнення з деревом у Києві. В машині їхали двоє чоловіків віком до тридцяти. Свідки розповідають - невеличкою вулицею Славгородською машина мчала. Водій не впорався з кермуванням, транспорт вилетів на тротуар і наскочив на дерево. Утім, тільки зачепив його. Далі німець кілька метрів проїхав за інерцією. Лише потім зупинився й зайнявся. Обидвоє молодиків загинули.

***
Інша ДТП зі смертельними наслідками сталася теж у Києві, на бульварі Лепсе, просто на трамвайних коліях.

- Забрал вагон несправный с запасного пути - заехать затянуть в депо его, остановился на светофоре - красный, запрещающий сигнал светофора.

Загорівся зелений, Іван рушив. Аж раптом помітив - йому сигналізують водіїв зустрічних автівок. Мовляв, зупиняйся. Він вийшов із травмая й ледь не зомлів - під колесами лежав чоловік.

Іван, вагоновода:

- Совершенно не видел, отъезжал с остановки, посмотрел в зеркало бокового вида, стояла на остановке одна женщина.

Ця жінка поза камерою розповіла - постраждалий упав. А коли летів - схопив її за плече. Утім, вона втрималася на ногах. Його ж затягло під трамвая.

Медики швидкої, що прибули на місце, зафіксували смерть чоловіка.

***
У Криму ж насмерть збили пішохода. Винуватець аварії з місця ДТП втік. Утім, невдовзі ДАІвці затримали 30-річного кермувальника.

Водій Жигулів:

- Испугался, угнал машину в лес, хотел ее спалить. Документы выкинул, все повыкидывал.

- На момент ДТП спиртное употребляли?

- Нет!

Молодик наполягає - він не винуватий. Просто заснув при кермі, тому й скоїв смертельну ДТП. Усі обставини події з'ясують слідчі.