Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

22 лютого 2013, 21:57 ДТП
У Дніпропетровську на тротуарі ледь не задавили жінку з дітьми
У Дніпропетровську на тротуарі ледь не задавили жінку з дітьми

Ходити навіть тротуарами у Дніпропетровську небезпечно. Так, одна з автівок унаслідок зіткнення вилетіла за межі проїжджої частини й дивом не позбавила життя жінку і двох її маленьких дітей.

Три машини зіткнулися на перехресті вулиць Героїв Сталінграду й Вакуленчука. Білявка, що кермувала Хюндаєм, намагалася виконати складний маневр на заборонний сигнал світлофора.

Олександр, водій Мазди:

- Я ехал по прямой, у меня зелёный свет горел. Во втором ряду ехал. Она... Я ей сигналю, я смотрю - она начинает двигаться. Я сигналю.

- Откуда начинает двигаться?

- С рельс, оттуда. Вот это её так развернуло. Она, получается, меня ударила. Я начал... и меня окинуло в сторону. 

Від удару корейця крутонуло на 180 градусів і він врізався в КІА. Та на цьому пригода не скінчилася.

Сергій Світайло, інспектор ВДАІ м. Дніпропетровська:

- Один из автомобилей, Мазда-6, продолжил движение по тротуару и сбил мать с двумя детьми.

Свідок ДТП:

- Я проходил мимо, услышал шум, развернулся, смотрю - вылетела машина, перевернула коляску и от столкновения вон занесло её в сторону, ударилась вот об цветочную вазу, получается. В коляске был ребёнок, её перевернуло так, что у девочки и шишки появились.

Лише дивом жінка і двоє маленьких дітей вціліли. Медики, які оглянули малюків, окрім синців та подряпин нічого не виявили. Натомість їхній матері потрібна психологічна допомога, бо вона й досі в шоковому стані. Перелам кісток носа і травми голови дістала 15-річна пасажирка Мазди. За фактом ДТП розпочали досудове слідство.