Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

21 лютого 2013, 22:00 ДТП
Огляд ДТП у регіонах
Огляд ДТП у регіонах

Позашляховик із молодою парою перекинувся неподалік Феодосії. Дівчина загинула, її супутник зі струсом мізку в лікарні. А у Дніпропетровську під колеса легковика і тролейбуса потрапили двоє пенсіонерів. Дідусі намагалися перейти дорогу.

У Криму дорожня пригода позбавила життя молоду дівчину. Приблизно опівночі неподалік Феодосії мчав Грейтвол. На повороті 21-річний водій не впорався з кермуванням - автівка перекинулася.

- Я ехал на пониженной передаче, и перед крутым поворотом просто заглох двигатель. За счет того, что тормоза и гидроусилитель руля работают за счет двигателя, естественно, у меня не было тормозов и управление все…

Внаслідок такого кульбіту 21-річна пасажирка загинула. Сам водій позашляховика народився в сорочці - відбувся лише струсом головного мізку й забиттями.

***
На Дніпропетровщині шістдесятидворічний пенсіонер потрапив під колеса ВАЗіки. Чоловік хоч і перетинав проїжджу частину зеброю, та робив це не за правилами. Тролейбуса, що стояв на узбіччі, пішохід намагався оминути зпереду. Така легковажність перехожого ледь не занапастила.

Євген, водій ВАЗа:

- Из-за троллейбуса выскочил человек, и я, получается, тормозил и уворачивался. В итоге всё-таки зацепил его правой стороной. Я выбежал из машины и сразу подбежал к мужчине узнать, в каком самочувствии он. Потом начал звонить в скорую.

Із розбитою головою, переламами 5 ребер та гомілки призвідника ДТП забрали до лікарні.

***
Ще одного пішохода похилого віку поклали до цієї лікарні за схожих обставин. Сімдесятичотирирічний дідусь також потрапив під тролейбуса. Водій громадського транспорту каже: чоловік рушив під колеса цілком несподівано.

Віктор, водій тролейбуса:

- Ехал в правом ряду. Стоял пешеход. Когда я уже к нему приблизился около пяти метров, шести, он резко начал переходить.

Як наслідок - дідусь головою розтрощив лобове скло тролейбуса. Тепер із забиттям голови та синцями на обличчі постраждалий у лікарні.

***
У середмісті Львова внаслідок ДТП пошкоджено одразу шість автівок. Зробив це некермований Камаз. Вантажівка, напхана цеглою, в лоба вдарила Тойоту Рав чотири й зачепила ще кілька автомобілів. Водія японця врятували подушки безпеки. А ось його позашляховика треба ремонтувати. За попередньою інформацією, в Камаза відмовили гальма, коли він виїжджав із другорядної дороги на головну. 

Григорій Буртак, постраждалий:

- Їхав вверх, і Камаз зі всьої швидкості лоб-в-лоб. Кинув мене сюда - то метрів сто. І ще звідти вон той червоний тоже. Червоний Ситроен. Він нас двох. Його викинуло вбік, а мене сюда аж затягнуло.

Правоохоронці назвуть причини ДТП після проведення експертиз.