Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

20 лютого 2013, 21:39 ДТП
Нетверезе подружжя потрапило під колеса в Одесі
Нетверезе подружжя потрапило під колеса в Одесі

Не помітили, як опинилися під колесами. В Одесі нетверезе подружжя вийшло на проїжджу частину, і його збила перша ж автівка. Жінка дістала надтяжких травм і померла в лікарні, чоловік взагалі не втямив, що потрапив у ДТП. 

Весь у крові, посеред дороги, поряд з автом із розбитим лобовим склом. Микола поки не усвідомлює, що з ним сталося і де поділася його дружина. Каже: їх намагалися пограбувати.

Микола, постраждалий:

- Да, шли по дороге. - И что случилось? - Напали. - А кто на вас напал? - А я откуда знаю. Дайте денег. Дайте денег. А мы с женой шли. Я не попал под машину, я не знаю.

Зі слів водія Тойоти, близько 18-ї години він їхав із центру міста в селище Чорноморку. Швидкості нібито не перевищував. На складній ділянці траси біля Червоного хутора невідомо звідки попереду з'явилися люди. Вони переходили дорогу в забороненому місці.

Марк Перермутер, водій Тойоти:

- Темное шоссе. Встречный транспорт едет, ослепляет. Ну и они выскочили с той стороны, я их не видел. В темном месте. Ну, люди пьяные, не соображающие ничего. Вот бутылка у них была в руках.

Проте місцеві мешканці кажуть: горе сталося не лише через п'яних перехожих.

Галина Макарівна, мешканка селища Червоного хутора:

- Тут без конца аварии, тут сбили мою соседку насмерть. Тут нет перехода. Вот трамвайная остановка. Люди идут на нее, дети в школу. Перейти нельзя. Тут веками были переходы, зебры, теперь ничего этого нет, мы три года добиваемся.

Обидвох збитих одразу ушпиталили. Жінку в украй тяжкому стані повезли до лікарні, в її чоловіка - численні перелами.

Сергій Чукан, співробітник сектору УДАІ в Одеській області:

- Закрытая черепно-мозговая травма, политравма, перелом правой голени. Женщина в более тяжелом состоянии. При приезде скорой помощи она была, скажем так, более неконтактная.

За кілька годин постраждала померла. Представники ДАІ на Одещині кажуть: з початку року це вже сьома загибель на дорозі з вини пішоходів.