Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

18 лютого 2013, 21:43 ДТП
Огляд трагічних аварій на дорогах
Огляд трагічних аварій на дорогах

Про трагічні аварії на українських шляхах. У Києві фатальне зіткнення Ланоса з електроопорою позбавило життя 30-річну жінку, а у Дніпропетровську під колесами елітного позашляховика загинула старенька, що намагалася перетнути вулицю в забороненому місці.

У Дніпропетровську під колесами позашляховика загинула сімдесятишестирічна жінка. Транспортна пригода сталася вранці. Свідки трагедії бачили, як старенька вийшла з супермаркету й намагалася перебігти дорогу перед маршруткою, що вже рушила. Мікроавтобуса минути встигла, а ось Мерседеса, який мчав паралельною смугою - ні. Від травм пенсіонерка померла миттєво.

Роман, водій Мерседеса:

- Я сразу вышел с машины и вызвал скорую помощь.

Ніна Павлівна, свідок:

- Она пыталась пробежать перед маршруткой, а в это время как раз водитель ехал. Автомобиля и не было видно, потому что ехала маршрутка, она резко как раз выскочила к нему и он моментально затормозил.

***
Київ. 6-та ранку. Чорний Ланос мчить Лісовим проспектом, аж раптом на швидкості врізається в бордюр і вилітає на узбіччя. Зупинила шалене авто лише електроопора, що стояла за кілька метрів від дороги. Удар був такої сили, що легковик перетворився на купу брухту, а пассажирку, котра сиділа поруч із водієм, буквально розчавило. Медики, які прибули на виклик, констатували смерть 30-річної пасажирки. Кажуть: шансів вижити в неї не було. Кермувальника ж врятувало диво - його зі струсом мізку, численними забиттями та травмою коліна ушпиталили.

***
А ось водійку Тойоти врятували паски безпеки. Японець рухався столичною вулицею Олени Теліги. За мить різко рвонув праворуч, налетів на відбійника й перекинувся. Від допомоги медиків, які прибули на виклик, постраждала відмовилася. Натомість рятувальникам довелося попрацювати - вони поставили машину на колеса й відтягли на узбіччя. ДАІвці переконані: винувата в ДТП сама кермувальниця, яка лише нещодавно отримала водійське посвідчення. Тепер їй доведеться викласти кругленьку суму на ремонт автівки.