Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

13 лютого 2013, 23:22 ДТП
У Києві мажор з ножем пішов на водія
У Києві мажор з ножем пішов на водія

Не поступився дорогою - дістанеш лезом. У Києві звичайне непорозуміння мало не закінчилося трагедією для автомобіліста. Нахабний водій позашляховиком притис інше авто, а потім іще й погрожував ножем кермувальникові.

Іван Заярнюк на жвавому перехресті не пропустив крутого Нісана. Каже, рухався головною, до того ж дуже поспішав на роботу. Того, що сталося потім, воліє не згадувати.

Іван Заярнюк,водій:

- Начав сигналити, їхати за мною. Обганяє, став спереді. Потом підійшов до вікна, попросив опустити вікно. Я не опустив. А він раз - нагнувся і ножем ударив у шину ліве переднє колесо.

Після цього нападник швидко заскочив до свого сріблястого позашляховика й щосили натиснув на газ. Ошелешений Іван ледве встиг роздивитися номерні знаки авта.

Іван Заярнюк,водій:

- Я ще вискочив за ним, устиг відкрити двері, але він рвонув. Десь з мого роста, років 27, світлорусий. Номер 18 35 СО, а передні серія ілі АА, ілі АІ. Я його через стікло бачив.

Володимир Тарасюк, інженер із безпеки дорожнього руху ТОВ ІнтерАвтоАльянс:

- Викликали ДАІ. Нам зателефонували з ДАІ, що не можуть до нас приїхати, тому що багато дорожніх пригод. Запропонували поміняти колесо і приїхати до райвідділу. Ми приїхали туди, написали заяву.

Вже в міліції люди добре роздивилися понывечене колесо автівки. Грубезну гумову шину зловмисник розрізав, немов шматок масла.

- Якщо дивитися по порізу, то це міг бути ніж. Значить, він підходив до машини вже в руках з ножем. Поріз десь сантиметрів сім.

Хто скоїв збройний напад на столичного водія - в міліції поки не кажуть. Повідомили, що з'ясують, передусім, кому належить позашляховик. Постраждалі ж не мають сумніву: атака з ножем - витівка чергового мажора. А ще обіцяють - злочинцеві не попустять.

Володимир Тарасюк, інженер із безпеки дорожнього руху ТОВ ІнтерАвтоАльянс:

- Від безнаказаності, мабуть так. Вони остаються десь у тіні, їх не видно. Якби показали, кого наказали, як наказали. То й було б зовісм друге відношення на дорозі.