Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

11 лютого 2013, 21:10 ДТП
Огляд ДТП за вихідні
Огляд ДТП за вихідні

Легковик і автобус не роз'їхалися на засніженій трасі в Тернопільскій області. А в Маріуполі старенький Запорожець на шаленій швидкості влетів під вантажного причепа.

Смертельне зіткнення на Тернопільщині. Поблизу села Раківця не роз'їхалися рейсовий автобус і легковик. ДАІвці припускають: винен у ДТП водій Логана, що вискочив на смугу зустрічного руху. На мокрій дорозі він не втримав керма, як наслідок - машину розвернуло просто на громадський транспорт. Від потужного удару загинула пасажирка легковика, ще одну жінку - з автобуса - ушпиталили.

Володимир Продеус, керівник сектору УДАІ в Тернопільській області:

- Водій автомобіля Дачія не врахував погодніх умов, не вибрав безпечної швидкості руху та виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автобусом Бас.

***
Жахлива ДТП в Маріуполі. Кермувальник Запорожця намагався обігнати праворуч Міцубіші, але не побачив припаркованої на узбіччі вантажівки. Тож, зачепивши японця, ЗАЗ буквально влетів під велетенського причепа. Тіло загиблого пасажира з понівечіного легковика витягали рятувальники. А ось сам водій Запорожця вижив. З травмою голови його ушпиталили.

Олег, свідок:

- Перед этим ребята были замечены, где-то час назад, быстро проезжающими туда-сюда, в обратном и попутном направлении. Эта машина гоняла по трассе. Гоняла по трассе. Быстро гоняли, и со слов очевидцев, обгонял справа, где-то под 100 километров в час, без предварительных сигналов поворота, обгона.

***
А в Києві на проспекті Перемоги водій Ланоса на собі відчув закон тяжіння. Легковик мчав у напрямку Святошина, аж раптом зачепив металевого відбійника, злетів у повітря і за мить перекинувся на дах. Наслідки аварії невтішні: кермувальник і його пасажир потрапили на лікарняні ліжка. Що саме спричинило такий кульбіт машини - з'ясують слідчі.