Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

6 лютого 2013, 21:36 ДТП
Огляд найсерйозніших аварій
Огляд найсерйозніших аварій

Цистерна з паливом ледь не вибухнула у Кривому Розі, в Маріуполі під час руху вантажівки рвонуло колесо, а у Дніпропетровську в ДТП загинув колишній прокурор Новомосковська.

Смертельна ДТП у Криму. Аварія сталася поблизу Симферополя. В КАМАЗа з причепом, який повільно рухався перед поворотом, на швидкості врізався Нісан. Удар був такої сили, що легковик перетворилася на купу брухту, шансів вижити у водія японця не було.  40-річний киянин помер миттєво. Кермувальник вантажівки не постраждав.

***
Трагедія на дорозі сталася у  Дніпропетровську. Під колеса потрапив 45-річний чоловік, який намагався перебігти дорогу.

Володимир, свідок:

- Вижу впереди автомобиль, как из под колёс, как брызги, что-то такое. А потом где-то получается уже под моей полосой я увидел, что что-то летит.

Олег, водій Фольксваґена:

- Шёл в потоке, увидел пострадавшего буквально метра за два до столкновения. Думаю, что даже не успел затормозить.

Водій Фольксваґена запевняє: правил дорожнього руху не порушував. Це підтверджують і свідки трагедії.

Володимир, свідок:

- Больше 60 у меня не было, это точно. Он меня не обгонял, это по-моему тоже точно. Он где-то двигался с такой же скоростью.

Врятувати перехожого не вдалося. Від травм він помер миттєво. За неофіційною інформацією, перед виходом на пенсію чоловік працював прокурором міста Новомосковська.

***
Потужний вибух прогуркотів у Маріуполі. У вантажівки під час руху рвонуло колесо. Ударна хвиля у двох будинках повибивала вікна.

Анатолій Добичин, мешканець будинку:

- Телевизор смотрел, тут взрыв - думал, что баллон газовый взорвался. Выскочил, а тут стекла посыпались, что здесь, что здесь, услышал - стекла. На веранде, вон в зале вылетело 2 окна. Претензии? Какие претензии? Им и так досталось.

Одразу після вибуху колеса багатотонки зайнялися.

- Тут люди проезжали: кто дал огнетушитель, кто чем помог. Люди вот начали воду носить, попросил, чтоб вызвали пожарных. Приехала пожарная, в течении 5 минут, молодцы. Две машины сразу, пеной тушили, водой…

***
Цистерна, що літає! У Кривому Розі під час руху від бензовоза відірвався причіп із паливом. Некермована багатотонна ємність на швидкості вилетіла на тротуар, а звідти скотилася в кювет. Не вибухнула лише дивом.

- Витоку пального з цистерни не було.

Вже за деякий час МНСівцям вдалося забрати паливо, а правоохоронцям з'ясувати причину аварії.

Володимир Кисличенко, керівник сектору профілактичної роботи ДАІ м. Кривого Рогу:

- Відчепився причеп саме тому, що була технічна несправність причепного механізму.