Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

4 лютого 2013, 20:58 ДТП
Криваве зіткнення у Києві
Криваве зіткнення у Києві

Троє молодих хлопців розбилися в ДТП у столиці. Їхня автівка виїхала на смугу зустрічного руху і врізалася в іншу машину. Причини, що призвели до такого маневру, досі невідомі.

Щільний затор на вулиці Братиславській у бік Броварського проспекту. Хоча зазвичай це місце ненапруженого трафику. Та інколи тут стаються страшні аварії.

Павло, свідок:

- Сталася ДТП, причому дуже серйозна, на такому місці, на якому щорічно один-два рази відбувається, заколдоване якесь місце.

Моторошне зіткнення спричинило тягучки й нині.

Здригатися й справді було чого - навколо місця аварії калюжі крові. Машини врізалися лобом у лоба. Свідки розповідають - на зустрічну виїхала ДЕУ, що стало несподіванкою для водія Фіата. Ударилися так, що авта закрутило, зупинилися вони аж біля бордюру.

Люди в обидвох автівках знехтували пасками безпеки. Пасажирка Фіата під час зіткнення навіть вирвала тримача у дверцятах. Жінка добряче вдарилася обличчям об лобове скло й дістала перелам носа. Інші травми в неї, як і у водія італійця - забиття голови, грудей та живота. Не ліпше трьом хлопцям із ДЕУ. Одного з них викинуло на дорогу. Іншого затисло в салоні.

Сергій Нечипоренко, співробітник ГТУ МНС м. Києва:

- За допомогою спецзасобів розрізали дверцята авто та було звідти висунуто потерпілого.

ДТП сталася неподалік Лікарні швидкої допомоги. Тож медики прибули на місце за лічені хвилини. Утім, 19-річному водієві Нексії зарадити було годі. Він помер у машині служби. Ушпиталили двох пасажирів, теж - із тяжкими забиттями й переламами.

Олена Ткаченко, кореспондентка: 

- І навіть вчасно надані реанімаційні заходи не врятували хлопців, обидвоє померли. Один прожив лише 1 годину після аварії, серце іншого билося 3 години. Юнакам було лише 18 років.