Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

29 січня 2013, 22:03 ДТП
ДТП через слизьку дорогу
ДТП через слизьку дорогу

Через слизьку дорогу та недотримання правил сталися аварії: у Миколаєві Мерседеса кинуло просто на КАМАЗа, а в Києві внаслідок невдалого маневру не розминулися легковики.

Слизька траса не пробачила помилки кермувальникові на Миколаєвщині. Вночі Мерседес мчав надто швидко. На повороті автівка вилетіла на зустрічну просто на КАМАЗа. Шофер вантажівки намагався уникнути зіткнення, спрямував свою багатотонку ближче до узбіччя. Та легковик не зміг оминути причепа. Із розплющеної машини тіло загиблого рятувальники витягали за допомоги спецтехніки.

Віталій Юрченко, співробітник УДАІ в Миколаївській області:

- По предварительной информации, водитель Мерседеса, двигаясь на спуск перед закруглением, не выбрал безопасный интервал, выехал частично на полосу встречного движения, где допустил столкновение с прицепом автомобиля КАМАЗ, который двигался ему навстречу.

***
Страшне зіткнення автівок на Сумщині. Водія одного з легковиків з понівеченого салону змогли вийняти також лише надзвичайники. "Іран саманд" і "Славута" не розминулися на трасі поблизу села Бездрика. Від удару машини зім'яло як бляшанки, а кермувальники дістали тяжких травм. Нині обставини ДТП з'ясовують правоохоронці.

***
ДТП в Києві. На вулиці Туполева зіткнулися Деу й Жигулі. Легковики їхали в зустрічних напрямках, та раптом кермувальник Ланоса надумав маневрувати й проскочити перед "копійкою". Не вдалося.

Олександр, родич водія Жигулів:

- Он ехал по улице Туполева, в сторону дома, в сторону ГАИ, навстречу ехал Ланос, который обогнал водителя такси и пытался повернуть налево, и не пропуская Жигуль, вследствии чего и получилась авария.

Від сильного удару постраждали не лише водії машин, а й дитина. Однорічний син кермувальника ВАЗа сидів у салоні не в автокріслі, ще й не був пристебнутий.