Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

28 січня 2013, 21:18 ДТП
У Києві водій, винний у ДТП, втік з місця події
У Києві водій, винний у ДТП, втік з місця події

Накоїв лиха і зник. У Києві водій Субару, який збив людину на переході та врізався в автівку, нишком собі пішов із місця ДТП - ще до приїзду аварійних служб. Тоді як в аварії тяжко постраждали двоє.

Небезпечне перехрестя - кажуть про цю місцину тутешні мешканці - розгалуження вулиць Солом'янської та Механізаторів і Кривоноса. ЧерговА ДТП це підтвердила. Призвідник її - оцей Субару.

Максим Твердохліб, співробітник Солом'янського ВДАІ м. Києва:

- Как поясняет свидетель, Субару двигалось со стороны Протасового яра, в направление ул. Соломенской на запрещающий сигнал светофора.

Позашляховик отут спочатку збиває жінку, яка за правилами переходить дорогу, а потім таранить Ланоса, що теж їхав на зелений сигнал світлофора. Машини розлітаються врізнобіч. Обидвох зупиняють снігові кучугури.

- После удара авто Ланос вынесло на тротуар, на противоположную сторону.

Далі події розвиваються нестандартно. Поки збита жінка й водій у Ланосі знемагають від болю й не можуть прийти до тями, кермувальник Субару збирає речі і йде з місця скоєної ним пригоди. І це перед очима в десятків свідків.

- Машина вдарилася сюда, начала диміть спереді, сначала вийшов мужик, потім жінка з другої сторони.

- Це з Субару?

- Да, з цієї машини, женщина де то ушла тоже, мужик у крові, на лобі, да, водій, забрав барсетку і пішов.

Утім, ніхто чоловіка та його подруги й не намагався зупинити. Частина самовидців переймалася долею постраждалих. Перша швидка шпиталювала 39-річну перехожу. У жінки забиття голови, грудей, живота, перелами передпліччя й гомілки. Водія ж протараненої автівки затисло в салоні, щоби визволити його, викликали рятувальників.

Маріус Корнейко, керівник групи аварійно-рятувальних робіт ГТУ МНС м. Києва:

- Это по времени заняло минут 10, просто заблокировался замок, и при помощи разжимного устройства мы его достали.

Чоловіка насилу вклали на ноші. 

- Больно! 

- А где болит?

- Спина болит, лопатка!

Що ж стосується призвідника ДТП - його Субару вилучили, експерти узяли відбитки пальців. Особу водія з'ясували. Утім, самого порушника ще розшукують.