Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

22 січня 2013, 21:50 ДТП
Хроніка ДТП у Дніпропетровську
Хроніка ДТП у Дніпропетровську

За останню добу у Дніпропетровську внаслідок дорожньо-транспортних пригод четверо людей загинули, одна постраждала в тяжкому стані в лікарні.

Перехрестя Запорізького шосе та вулиці Космічної. На цій ділянці дороги під колеса Мерседеса потрапив чоловік похилого віку. Пенсіонер, який на Водохреща відсвяткував своє сімдесятишестиріччя, перетинав шлях не за правилами. Від потужного удару об лобове скло машини, якою кермувала 26-річна водійка, перехожий загинув миттєво.

***
А це Самарський район, селище Одинківка. Тут також трагедія на дорозі. Загинув пішохід.

Ігор Горбань, інспектор ВДАІ м. Дніпропетровська:

- На улице Академика Королёва, в посёлке Одинковка, неустановленным автомобилем был смертельно травмирован пешеход. По городу Днепропетровску введён план "Перехват".

Відзначив своє 45-річчя, а вже наступного дня трагічно загинув. Нині міліція шукає свідків пригоди, аби вони допомогли знайти й затримати водія-вбивцю.

***
Вулиця Набережна Заводська. Складною ділянкою дороги зі значним перевищенням швидкості рухався автомобіль Чері. Якоїсь миті на слизькій магістралі п'ятдесятитрирічний водій не впорався з кермуванням, вилетів на узбіччя й врізався в електроопертя.

Володимир, свідок:

- Была большая скорость, да. И вот здесь, видите, как раз на повороте, я вот не знаю что ему помешало, почему он вылетел, но перед тем как ударится в столб, он где-то что-то поймал, какую-то или ямку. И его выкинуло. Я, удар в столб - вот это я видел. Подбежал, вызвал скорую.

Водій машини загинув ще до приїзду лікарів. Тіло бідолашного з понівеченого авта витягали за допомоги спецтехніки.

***
А в цій аварії миттєво загинув 20-річний кермувальник КІА, на рік старша пасажирка машини нині в реанімації. ДТП сталася через складні погодні умови й перевищення швидкості. Легковик вилетів на узбіччя, врізався в дерево й перекинувся. А остаточно зупинився лише після удару об залізобетонну огорожу. За фактами всіх пригод зі смертельними наслідками вже розпочали кримінальні провадження.