Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

19 січня 2013, 10:17 ДТП
Огляд ДТП у регіонах
Огляд ДТП у регіонах

20-річна дівчина ледь не загинула на переході в Луганську. Водій не лише не надав їй допомоги, а й утік з місця ДТП. А в Одесі на перехресті зіткнулися одразу три машини. Усі водії стверджують: їхали на зелене світло.

У Дніпропетровську легковик наскочив на бетону споруду. Аварія сталася о третій годині ночі на вулиці Космічній.  Попередньо відомо, що за дощовитої погоди 33-річний водій Самари на складній ділянці дороги грубо порушив правила. Кермувальника доправили до лікарні, а ось його  33-річний пасажир загинув. Тієї ночі охоронець кав'ярні, яка розташована неподалік місця ДТП, мав чергувати, тож чому пішов із робочого місця і чи були він і водій тверезими - з'ясовують слідчі.

Павло Коврига, інспектор ВДАІ м. Дніпропетровська:

- Водитель на закруглении не справился с управленим, на большой скорости выскочил на обочину и совершил наезд на бетонный блок. В результате ДТП водителя доставили в одну из больниц города, пасажир скончался на месте.

+++

У Луганську на переході збили 20-річну дівчину. Аварія сталася на вулиці Оборонній. Водій, не зупиняючись, поїхав далі. Численні свідки викликали швидку та міліцію.

Ганна Федорина, свідок:

- Девушка переходила на зеленый светофор, и проезжала машина, проскочила через светофор, сбила девушку, и она улетела метров на 7, и вот вот здесь приземлилась.

Дівчину з тяжкими травмами доправили в реанімацію, де лікарі борються за її життя. Винуватця ж ДТП незабаром знайшли. Він переховувався в автівці неподалік місця скоєння злочину. Наркологічна експертиза підтвердила: чоловік сів за кермо напідпитку.

Михайло Іщенко, інспектор ВДАІ м. Луганська:

- Водитель был с явными признаками алкогольного опьянения, пояснял, что ехал на зеленый, а она выскочила. Почему скрылся, не смог пояснить.

Водія затримали, автівку забрали на штрафмайданчик.

+++

Три машини не розминулися в Одесі. Внаслідок цієї ДТП постраждали шестеро людей. ВАЗ та Нісан рухалися назустріч один одному, другорядною дорогою мчала Шкода. Що сталося - поки невідомо, але всі три машини водночас виїхали на перехрестя.

Лілія Чорна, співробітниця УДАІ в Одеській області:

- Светофорный объект находился в рабочем состоянии - это подразумевает то, что кто-то из водителей непосредственно нарушил сигнал светофора и произвел выезд на перекресток на запрещающий для него в тот момент сигнал светофора.

Внаслідок потужного зіткнення машини перетворилися на брухт. До лікарні забрали трьох людей. Згодом до медиків по допомогу звернулися ще троє постраждалих.