Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

11 січня 2013, 21:58 ДТП
Огляд найрезонансніших ДТП
Огляд найрезонансніших ДТП

На нерозчищених і слизьких дорогах далі б'ються автомобілі. Огляд найрезонансніших ДТП, що сталися в різних реґіонах України.

Працівниця міліції спричинила ДТП, в якій загинув водій. Трагедія сталася поблизу Маріуполя. 29-річна кермувальниця Шевроле поспішала на роботу. На під'їзді до міста вискочила на зустрічну, де саме їхав ВАЗ. П'ятдесятисемирічний водій Жигулів дістав тяжких травм і помер дорогою до лікарні. На місце пригоди одразу виїхали співробітники ДАІ, а розслідувати її взявся слідчий в особливо важливих справах. Прокуратура вже заявила - траса, на якій виникла аварія, в жахливому стані - не розчищена і вкрита кригою.

Едуард Екзархо, завідувач підстанції Іллічівської швидкої медичної допомоги:

- На месте вызова был обнаружен мужчина из ВАЗовской семерки с многочисленными травмами. По пути следования скорой помощи оказывалась квалифицированная помощь, но с учетом того, что травмы несовместимые с жизнью были получены в результате ДТП, больной по пути следования скончался.

***
Ще смертельна аварія - в Запоріжжі. На острові Хортиці зіткнулися два позашляховики. Одна людина загинула. ДТП сталася близько другої години ночі. Чері з двома пасажирами рухався з боку правобережної частини міста. Міцубіші, яким кермував 19-річний хлопець, мчав назустріч. З нез'ясованих поки причин Аутлендера винесло на зустрічну і він врізався в Тіґо. Зі слів правоохоронців, водій Міцубіші намагався втекти, але це йому не вдалося. 38-річний кермувальник Чері загинув на місці. Його понівечене тіло з машини витягали за допомоги спецтехніки.

Едуард Нехорошев, керівник відділу аварійно-рятувальної служби:

- На тот момент, когда мы прибыли, водитель был мертв в автомобиле. Используя наше оборудование, вырезали его, достали из машины.

***
А в Києві неподалік Куренівського базару маршрутка врізалася у тролейбуса. Він саме загальмував на зупинці, аби висадити пасажирів. Кермувальник рогатого побачив, що позаду його транспорту стоїть переповнений пасажирами Богдан з розбитим бампером і лобовим склом. Водій маршрутки звинувачує слизьку дорогу. Внаслідок зіткнення постраждали п'ятеро пасажирів мікроавтобуса. Після надання медичної допомоги четверо з них від ушпиталення відмовилися, а одну жінку все-таки довелося везти до лікарні. У бідолашної забиття грудей та струс мізку.

Олег Міцевський, водій тролейбуса:

- Зупинився, відкрив двері для посадки і висадки пасажирів і відчув удар позаду тролейбуса. Вийшовши, побачив, що ззаді стоїть маршрутне таксі Богдан. Дотримуватися дистанції потрібно. Зменшувати швидкість. Слизько дуже на зупинках. Зупинки ж не посипали ще нічого. Тому треба їхати тихіше.