Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

9 січня 2013, 22:17 ДТП
Хвиля кривавих ДТП
Хвиля кривавих ДТП

Хвиля кривавих ДТП знову прокотилася країною. У Дніпропетровську маршрутка з десятьма пасажирами наскочила на електороопору, в Запоріжжі зіткнулися два автобуси, а на Рівненщині лобом у лоба вдарилися два легковики.

Замість обгону - лобове зіткнення. На трасі в Рівненькій області фатальної помилки припустився 47-річний водій ВАЗівки: не впевнився, що нема перешкод, і врізався в Мазду. Від удару машини розлетілися врізнобіч. Тяжко травмовані четверо людей. Уцілів лише водій японця.

Світлана Марко, старший інспектор Відділу ДАІ в Рівненській області:

- Внадслідок цієї ДТП водій автомобіля ВАЗ та двоє його пасажирів, які знаходилися на момент ДТП у салоні авто, були травмовані і наразі з різними тілесними ушкодженнями вони перебувають у Костопільській ЦРЛ. Крім цього, в цій ДТП постраждала і пасажирка Мазди.

***
У Кривому Розі мікроавтобус врізався у стовпа.

Євген Максютенко, старший інспектор ВУДАІ у Дніпропетровській області:

- Водитель маршрутного такси, в салоне которого было 10 пассажиров, на скользком участке дороги не справился с управлением, где выехал за пределы проезжей части и совершил столкновение с электроопорой.

Допомога медиків знадобилася лише одному пасажирові - двадцятиоднорічному хлопцю. Його ушпиталили з травмами середньої тяжкості.

***
А в Запоріжжі зіткнулися дві маршрутки, які не розминулися на головному перехресті міста.

Володимир Гаранін, керівник ВДАІ м. Запоріжжя:

- По предварительным данным, автобус БАЗ поворачивал с проспекта Ленина на Металлургов. Сейчас уточняется, кто в данной ситуации виноват.

Унаслідок зіткнення постраждали дев'ятеро людей. Двох жінок ушпиталили з переламами ребер та кінцівок. Ще одну - вагітну - доправили на обстеження до пологового будинку. Іншим медики надали першу допомогу на місці пригоди.

***
Тут таки в Запоріжжі сталася ще одна аварія. Поблизу аеропорту в кювет злетіли Жигулі. Свідки кажуть - водій автівки на заокругленні дороги замість повернути - поїхав прямо, вискочив на узбіччя і врізався у дерево. Кермувальника-невдаху доправили до лікарні.