Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

8 січня 2013, 22:00 ДТП
Огляд ДТП за свята
Огляд ДТП за свята

Святкові дні стали рясними на аварії по всій Україні. Троє молодих людей загинули, ще двоє - в реанімації на Одещині. Хлопці на БМВ врізалися в дерево.

Трагедія на Одещині. П'ятеро молодих хлопців на Різдво вирішили поїздити потужним БМВ. Утім, на трасі їхню автівку занесло. Машина вилетіла на узбіччя, врізалася в дерево й перекинулася. Троє пасажирів на задньому сидінні загинули. За життя двох юнаків борються медики. Слідство за ДТП триває.

Ігор Маломуж, заступник керівника УДАІ в Одеській області:

- Два человека - 1993-го года рождения, которые травмированные. И мальчик 1996-го года - которые скончались на месте. И один водитель 1990-го года рождения, и пассажир 1993-го года рождения - которые получили травмы.

***
Трагічна ДТП сталася й на трасі Київ-Одеса. Сорокадев'ятирічнийрічний громадянин Литви не втримав керма БМВ.

Олег Дудник, заступник керівника УДАІ в Київській області:

- Перетнув роздільну смугу, там насип снігу був десь 60 см, він пройшовся нею близько 30 метрів, виїхав на зустрічну смугу, некерований автомобіль розвернуло й поставило поперек зустрічної проїжджої частини.

У бік німця вдарила Шкода Фабія. Фатальним зіткнення стало для самого кермувальника БМВ, який загинув. Двоє його пасажирів - громадяни України - в лікарні з тяжкими травмами. Ушпиталили й супутницю зі Шкоди.

***
А у Кривому Розі машину розірвало навпіл, коли вона врізалася в електроопору. В салоні авта було п'ятеро людей. Водій - загинув, пасажири - в лікарні. В іншій аварії, на Дніпропетровщині, зіткнулися два легковики. Та так, що двох людей із численними переламами кінцівок ушпиталили.

Сергій, водій Деу:

- Перед поворотом смотрю - машину выносит на встречку. И вот на повороте - клац, ну секунда дело, некуда уйти, ничего - в лоб.

Свідки кажуть - аварію спричинили перевищення швидкості й алкоголь. До речі, призвідника ДТП шукають. Він, п'яний як чіп, із місця пригоди втік. 

- Как себя чувствовал водитель?

- Ну как - весело.

***
Дев'ятнадцятирічний юнак розтрощив аптеку в Донецьку. Хлопець просто не впорався з кермуванням і заїхав у приміщення. Також зачепив іншу машину. Чи був парубок напідпитку - нині з'ясовують експерти. Утім відомо - жодних посвідчень при водієві не було.

Олександр Никитенко, інспектор УДАІ м. Донецька:

- У водителя не оказалось водительского удостоверения, но был страховой полис, был регистрационный талон, где, по видимому, машина принадлежит одному из его родственников.

Сам водій не постраждав. А ось троє пасажирів - на межі життя і смерті.