Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

8 січня 2013, 21:04 ДТП
У столиці батько випадково збив сина
У столиці батько випадково збив сина

Фатальний збіг обставин перетворив Різдво на трагедію для київської родини. У Дніпровському районі столиці батько збив автомобілем власного синочка. Хлопчик, якому було два з половиною роки, помер від травм.

Про страшну різдвяну трагедію на цьому подвір'ї нічого не нагадує. Лише мешканці обговорюють її пошепки. Кажуть, опівдні батько збив автівкою власного сина.

Зінаїда, двірничка:

- Хлопчика задавив свого, видно, здавав, а дитинка підійшла, він переїхав.

Прибиральниця не знає, як саме сталося лихо. Утім, певна, чоловік це зробив ненавмисно. Адже родину знає давно. В ній люблячі батьки, двоє дівчаток-школярок і найменший - хлопчик.

Зінаїда, двірничка:

- А як так сталося?

- Видно, нечаянно. Старші дівчатка, а це самий меншенький хлопчик, сім'я хороша, я нічого не можу сказать, шоб чи пили, чи драки в них були. Всегда він водив цих дітей і в школу, і всюди.

- Та хіба ж тут не переїдуть, як я полчаса стояла, 50 машин пройшло, хіба ж де це таке є, щоб 50 машин біля жилого дома проходило.

У  міліції ж повідомляють деталі жахливої ДТП. І зазначають: батько сів за кермо абсолютно тверезий. Тож горе - жахлива випадковість.

Ігор Михалко, керівник відділу ГУ міліції м. Києва:

- Чоловік здавав назад і придавив голову, машина поїхала назад, і придавив голову до сусідньої машини, і хлопчик, доставили його до лікарняного закладу, але, нажаль, травма була несумісна з життям і нажаль, хлопчик помер. Ця подія зареєстрована в єдиному реєстрі досудових розслідувань, розпочато слідство.

Проти кермувальника розпочали кримінальне провадження за статтею - порушення правил дорожнього руху. Покарання згідно з нею - від трьох до шести років позбавлення волі. Утім, чи посадовлять чоловіка за грати - питання. Адже навіть правоохоронці кажуть: для самого голови родини  - це страшна трагедія.