Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

28 грудня 2012, 21:45 ДТП
Огляд ДТП у регіонах
Огляд ДТП у регіонах

На переході у Сумах збили школяра. На Волині внаслідок зіткнення двох мікроавтобусів кермувальник одного загинув, інший - в реанімації. А у Маріуполі водій сміттєвоза, аби уникнути людських жертв, спрямував вантажівку у паркан приватного будинку.

У Сумах просто на переході збили школяра. Страшні кадри аварії зафіксував відеореєстратор іншої автівки. 16-річний хлопець разом із приятелем перетинав проїжджу частину. Їх пропустила маршрутка, але цього не зробила Шкода. Один із підлітків помітив легковика і встиг зупинитись, а іншого потужним ударом підкинуло догори й перевернуло. Добре видно, що допомогти не зупинилася жодна машина з тих, що їхали повз. Аварія сталася на повороті дороги до дитячої лікарні, туди й забрали постраждалого зі складними травмами.

Ельвіра Біганова, керівник відділу УМВС України в Сумській області:

- Хлопця з важкою черепно-мозковою травмою, закритими переламами плеча та гомілок доставлено в лікарню. Наразі міліцією заведено кримінальне провадження за статею 286 част. 1 ККУ. Водію загрожує сплата чималого штрафу, або виправні роботи, або обмеження волі на строк до 3-х років.

+++

Смертельне лобове зіткнення на Волині. За невідомих поки що обставин поблизу Любомля не розминулися два мікроавтобуси - Фольсваген і Опель. Сталася аварія вдень, на рівній ділянці дороги. 25-річний кермувальник другого транспору загинув. Його колега в реанімації. За попередньою інформацією, спричинив ДТП водій Опеля.

Інга Коваль, інспектор УДАІ у Волинській області:

- Нажаль, щодо причин, то ми не можемо встановити, чому саме він виїхав на смугу зустрічного руху, оскільки водій загинув. Але за попередніми даними - він не справився з керуванням. Вже при виїзді на місце пригоди працівників ДАІ було оглянуте місце події і встановлено, що даний проміжок дороги був оброблений піщано-соляною сумішшю, тож наскільки дана ДТП пов'язана з погодніми умовами, буде встановлено після перевірки слідчими. Попередньо, водії тверезі, але точно це буде встановлено після експертизи.    

+++

Легковик зіткнувся з мікроавтобусом у Кіровограді. Аварія сталася на одній із головних транспортних артерій міста. За офіційною версією ДАІ, винен водій легкового Опеля. Він перевищив швидкість і не впорався з кермуванням на слизькому асфальті. Німецьке авто занесло на зустрічну, де воно врізалося в мікроавтобуса Фольксваген.

Юрій Яїцький, водій Фольксвагена:

- Порушив правила дорожнього руху, чому він це зробив, мені невідомо, ну і слизька дорога. При такій швидкості… Якби менша швидкість була, то так і пошкодження не такі були б.

Найбільше постраждала пасажирка мікроавтобуса. У неї відкритий перелам носа, різана травма обличчя.

Сергій Калинкін, інспектор Кіровоградського ВДАІ:

- При ударе автомобили откинуло в разные стороны, иметься один пострадавший, доставлен в больницу, причина ДТП больше всего - не выбрал безопасную скорость движения водитель автомобиля Опель. Не справился с управлением, произошел занос.

+++

Шалена багатотонка. В Маріуполі, аби уникнути зіткнення з автобусом, водій сміттєвоза зпрямував вантажівку на зупинку. Потужним ударом споруду вирвало з землі. Після цього машина виїхала на тротуар, протаранила паркан приватного будинку. Зупинилася аж на городі. Лише дивом у цій дорожній пригоді ніхто не постраждав.

Володимир Молотов, працівник Іллічівської райдержадміністрації:

- При ударе автомобили откинуло в разные стороны, иметься один пострадавший, доставлен в больницу, причина ДТП больше всего - не выбрал безопасную скорость движения водитель автомобиля Опель. Не справился с управлением, произошел занос.