Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

24 грудня 2012, 21:17 ДТП
Фатальна ДТП на Київщині
Фатальна ДТП на Київщині

Жахлива дорожня аварія сталася напередодні ввечері неподалік Києва. Позашляховик Нісан урізався в маршрутку, що прямувала зі столиці в село Лютіж. Свідки цього зіткнення розповіли, що японець мчав зі швидкістю 200 кілометрів за годину. Унаслідок потужного удару позашляховика просто розірвало на шмаття, водій і двоє пасажирів загинули.

- Автобус рухався со сторони Києва, а навстрєчу со сторони Димера рухався джип.

Зіткнулися два транспортних засоби просто на зупинці. Маршрутка саме висаджувала пасажирів, аж раптом з оповитої вечірніми сутінками траси виринув позашляховик.

- Назустріч вилетів цей автомобіль Ніссан темний. Певно, що водій не впорався і машину винесло нам назустріч, розкрутило і він боком вдарився в наш мікроавтобус.

Микола Григорович власним автом повертався до столиці з гостей, і ДТП сталася перед його очима. Побачене згадує, мов страшний сон.

Микола Григорович, свідок ДТП:

- Машини, люди, міліція. І скора їхала. Бачили, шо лежали люди. У маршуткі сиділи люди, може чоловік 10, неповна була.

Зі слів свідків, водій Нісана рухався засніженою трасою мало не 200 кілометрів за годину. Коли помітив попереду маршрутку - натиснув на  гальма, та зіткнення не уникнув. Внаслідок страшного удару він та двоє його супутниць загинули. Їхні тіла з понівеченої машини витягали за допомогою спецтехніки.

- Тут, в цій машині, загинув водій і дві жінки-пасажирки. І одну пасажирку госпіталізували. Маршрутка повна була, але забрали водія і двох пасажирів.

Внаслідок ДТП водій автобуса, на якого припав лобовий удар Нісана, відбувся переламом ноги. Його та ще п'ятьох травмованих пасажирів маршрутки з місця пригоди забрала швидка.

Микола Григорович, свідок ДТП:

- Я понімаю, тут уже посипали дорогу, а була вона не посипана, тут такий якраз опасний участок. Якби посипали, думаю, аваріїї не було б. Така погода зараз.

Вже наступного ранку на фатальній зупинці - жодних слідів ДТП. Неподалік працюють снігоприбирачі. Свою вину в тому, що сталося, комунальники категорично заперечують.

Тетяна, працівниця Київавтодору:

- Дорога шо? Не в ідеальному стані, але їхать можна. Ви самі бачите, сніг іде кожен день. Техніка сольова, але шо можемо, то робимо. Мені все-таки кажеться, шо наші люди не придержуються швидкості на зимових дорогах.

Що ж насправді спричинило фатальне зіткнення - тепер мають з'ясувати ДАІвці. Пошкоджену маршрутку та все, що залишилося від Нісана, вже оглядають експерти.